En fremtid for vores børn
Den velfærd vi alle kender, og som vi og mange andre røde partier var med til at opbygge, er ved at være slidt tynd og med store huller.

Uligheden stiger, de rigeste får endnu mere og de fattigste tager skraldet. Der er meget at tage fat på!!

Da jeg arbejdede som pædagog og familiebehandler, så jeg når de sociale problemer ramte børnene. Som mor til tre oplever jeg, hvordan pædagoger og lærere har for lidt tid til at sætte deres gode intentioner og kompetencer i spil. De valg, vi træffer i dag, har betydning for vores børns fremtid. Besparelser på velfærd rammer børnene. Det er børnene, der oplever utryghed, når der er for få pædagoger i børnehaven. Det er børnene, der betaler prisen, når folkeskolen nedprioriteres. Det er børnene, der mærker uligheden, når Emil fra boligblokken ikke har samme muligheder som direktørsønnen. Det kan vi ikke være bekendt – hverken overfor børnene, de unge eller overfor de mange dygtige offentligt ansatte.

Jeg mærker også mine børns bekymring for den klode, som vi er i gang med at ødelægge. Derfor skal vi alvor få startet den grønne omstilling nu. Hvis ikke vi får skabt en meget mere bæredygtig måde at være på kloden, så kommer alle vores ressourcer og kræfter til at gå til at begrænse skader.

Mine visioner er derfor baseret på både bekæmpelse af ulighed og langt mere bæredygtighed – For en mere bæredygtig fremtid.

Vi skal give børnene mere ro på og tro på fremtiden!