Jeg hedder Cecilie Louise Balbay Holdt. Jeg er 36 år, mor til Hektor og Ellinor og gift med Deniz.

Jeg er født og opvokset i København, hvor jeg nu bor i Brønshøj. Jeg er uddannet cand.polit (økonom) og arbejder som kontorchef i en statslig styrelse. Jeg har tidligere arbejdet 8 år i mediebranchen, heraf 2 år i London.

Jeg har boet i New Zealand, Japan og England, hvilket har vist mig, hvor unikt vores samfund er. Det er noget, vi skal værne om, og noget jeg vil kæmpe for! 8 år i mediebranchen har givet mig et godt indblik i vores erhvervsliv, techgiganter og markedsføring – herunder nogle forretningsmodeller, som jeg ikke mener hører til i Danmark.

Vi valgte i 2014 at flytte tilbage til Danmark. Ud over ønsket om at være tæt på familie og venner, så flyttede vi også tilbage, da vi ikke ønskede at vores kommende børn skulle vokse op i en by som London, hvor uligheden er så slående. På mange måder står London, som alt det København ikke må blive – rigmandsghetto, ulige og umulig for almindelige mennesker at bo i. Det vil jeg kæmpe for!

Jeg har været heldig. Da vi flyttede tilbage til Danmark i 2014, købte vi hus i Brønshøj. Det er siden steget til næsten det dobbelt i pris. Det betyder, at den største effekt på min formue har været mit boligkøb og ikke mit arbejde. Det er ikke hensigtsmæssigt for velfærdssamfundet, at det er mere værdiskabende at være boligejer end at gå på arbejde. Derfor skal gevinst ved boligsalg beskattes. På samme måde er det uhensigtsmæssigt, at aktiegevinster beskattes meget lavere end arbejdsindkomst. Højrefløjen siger, at det skal kunne betale sig at arbejde, men det, der bedst kan betale sig, er at være heldig på bolig- og aktiemarkedet. Der skal simpelthen balance til.