Jeg drømmer om et samfund med lighed for alle
Lige siden jeg blev politisk aktiv, har mit hjerte banket for mere lighed. Desværre er uligheden stigende i Danmark. I Nordvest, hvor jeg bor, oplever jeg det til daglig. Alt for mange københavnere er socialt udsatte og 7 procent af de københavnske børn, vokser nu op i fattigdom.

Jeg drømmer om et samfund, hvor det ikke er ens egen eller ens forældres pengepung, der afgør, hvilke muligheder man har i livet. Bliver jeg valgt til Folketinget, vil jeg knokle for at vende udviklingen og gøre op med højrefløjens usolidariske politik. Jeg vil afskaffe kontanthjælpsloftet, gøre psykologhjælp gratis for alle, der har behov, og hæve skatten for dem, der har en formue på over 5 millioner.

Jeg vil kæmpe for vores planet
Kampen mod klimaforandringerne står mig meget nær. Det er grotesk, at vi ikke tager det mere alvorligt, at vi er ved at ødelægge vores planet. Skal vi sikre, at klimaet ikke går amok, er der brug for grundlæggende reformer af landbruget, energisektoren, transportsektoren og økonomien. Det skal være dyrere for virksomheder at forurene og billigere og lettere at transportere sig grønt.

Ro På – Det haster!
Sidst, men ikke mindst, skal der mere ro på i vores uddannelsessystem. Som studerende på Københavns Universitet kan jeg tydeligt mærke, at politikerne presser os mere og mere til at blive hurtigt færdige. Fremdriftsreform, uddannelsesloft, karakterbonusser og nedskæringer har gjort karakterræs til hverdag, stress til en folkesygdom og fordybelse til noget, man kun har tid til i ferien. De studerende har brug for mere ro på!

MÆRKESAGER

Gratis psykologhjælp til alle med behov

Indfør en klimaafgift på flyrejser

Afskaf kontanthjælpsloftet