Jeg brænder for et Albertslund, der hænger sammen, for tryghed om vores velfærd og tid nok til vores børn.

Som lærer i folkeskolen ved jeg, hvor afgørende det er at have tiden til at støtte hvert enkelt barn og ung. Min erfaring som SF’er i kommunalbestyrelsen 2010-13 viste mig, hvor afgørende SF’s indflydelse er.

Siden har jeg været formand for kommunens borgerdrevne Sundhedsråd og kender herfra de problemer, borgere i Albertslund oplever med sundhedstilbud.

Jeg har set, hvor frustrerende det er at være afhængig af hjemmehjælp, og man så aldrig ved, hvem der kommer, og om de har fået besked af den forrige.

Det kan kun fungere ordentligt med et team, som man kender. Som friluftsmenneske elsker jeg Vestskoven og de grønne oaser i vores by.

Vi har solceller på taget, en temmelig vild have uden gift og cykler til hverdag. Det skal være nemt at leve miljørigtigt og som kommune skal vi tænke klima med i nybyggeri og byplanlægning.

Mærkesager 

  • Som folkeskolelærer kæmper jeg børnenes sag. Vi/SF i Albertslund har længe kæmpet for minimumsnormeringer, og vi bliver ved, til der er en voksen til 3 børn i vuggestuen og en voksen til 6 børn i børnehaven.
  • I skolen mangler vi to-lærer-tid, så vi kan tilgodese alle bedre. Der skal være tid til ture, til at bruge alle sanser og til alt det sociale, så der ikke er så mange, som oplever mistrivsel eller at stå alene med faglige problemer. Hvis ens barn ikke trives i den almindelig klasse, skal barnets gribes med kortere eller længere tilbud via PPR, gruppeordninger, specialtilbud.