Jeg vil sætte handicapområdet på dagsordenen
Jeg stiller op, fordi jeg ønsker en anderledes vej i dansk politik og håber, at folk får syn for, at der virkelig er brug for et stærkt SF for at få velfærden og klimaet på ret køl igen.

Udover konkrete tiltag som at stoppe kontantloftet, tilføre flere midler til traditionelle velfærdsområder fremfor den usolidariske politik, der føres i disse år, vil jeg rigtig gerne sætte handicapområdet på dagsorden.

Som Formand for Danske Handicaporganisationer i Herlev og ansat på området har jeg på nærmeste hold fulgt den politiske deroute. Såvel mulighederne for mennesker med handicap og forholdene for dem, der vil hjælpe, er i frit fald, og vi hører jævnligt historier om, hvordan retssikkerheden tilsidesættes for hovedløse afgørelser i strid med lovgivningen. Og midt imellem står den ansatte og prøver at få en hverdag til at fungere for den enkelte.

Et rigt samfund, er et samfund, hvor man kæmper for de svageste, bekæmper grådige spekulanter og taler grupper op – ikke ned. Anstændigheden og værdigheden skal tilbage i dansk politik.

Jeg vil kæmpe for vores velfærd og lige muligheder for alle mennesker, fordi det er fundamentet for vores stærke demokrati.

Lidt om mig selv
Jeg er 48 år og bor i Herlev med mine 2 børn. Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder som daglig leder for Gladsaxe Handicaptilbud uden døgndækning. 

Den dag vi gik i krig i Irak, meldte jeg mig ind i SF og har siden været aktiv i den lokale partiforening, de sidste 10 år som formand. Jeg sad desuden i kommunalbestyrelsen i fra år 2010 til 2013.

MÆRKESAGER

  • Kontanthjælpsloftet skal væk!
  • En anstændig velfærdspolitik
  • Sikre retssikkerheden for vores udsatte borgere