Jeg er SF’s 1. suppleant til Folketinget i Københavns Storkreds, og har været indsuppleret. Jeg er 46 år og arbejder som konsulent på arbejdsmarkedsområdet. Jeg er uddannet cand. mag i historie og idræt, gift, og har en søn på 15 og datter på 17 år. Jeg har boet hele livet i København, og på Frederiksberg.

Som folkevalgt har jeg 12 års erfaring som rådmand i Frederiksberg kommunalbestyrelse. Jeg har erhvervsmæssig ballast, og en stor vilje til både at løfte vigtige landspolitiske dagsordener og kæmpe for hovedstadens udvikling.

Jeg vil betegne mig selv som arbejdsom og idérig, men altid baseret på saglig viden og klare holdninger. Jeg er stolt af at være en del af SF – Danmarks grønne folkesocialistiske parti. Vi er visionære, pragmatiske og ansvarstagende. Vi er – Sund Fornuft.

Jeg finder det vigtigt at se nuanceret på politiske spørgsmål. Men er der områder, hvor balancen kan blive bedre?

Mærkesager 

Udenlandsk afstemning 

Vi skal i Danmark være humanistiske realister i integrationspolitikken. Vi skal turde lægge arm med de reaktionære, der hæmmer andres frihed. Men vi skal også huske at tale op. Der er så mange af udenlandsk afstamning der udgør en stor og vigtig del af vores land. Det skal vi også huske at sige.

Identitetspolitikken

Identitetspolitikken præger vores samtid. Mange går på listefødder. For man kan nemt træde forkert. Der er mange gode pointer, som vi lærer af, men der er også dem, der i for høj grad fokuserer på det negative, frem for at fremme, at mennesker kan leve sammen i fred, forståelse og frihed, uden at skulle frygte konsekvenserne af, hvad der i andres øjne er et fejltrin

  • Vi skal for hovedstaden turde stille de kritiske grønne spørgsmål vedr. Lynetteholmen.

  • Vi skal betvivle visdommen i blind udflytning af statslige arbejdspladser.

  • Vi skal fortsat holde fanen høj for ligestilling for både kvinder og mænd.
  • Vi skal kæmpe max for biodiversitet – Vi vil have flere bier og færre biler i byen!