Frihed, lighed og fællesskab i en grønnere verden
SF står for ’Sund Fornuft’. Hvis ikke vores parti fandtes, måtte nogen opfinde det. Vi kæmper nemlig for menneskers personlige frihed i respekt for fællesskabet, lige muligheder og den klode, vi er en del af.

Det ville være en ære og glæde for mig at kæmpe den kamp på Christiansborg, og jeg håber, at du vil tiltro mig din opbakning.

Udover mine tre mærkesager vil jeg bruge min erfaring inden for arbejdet med ledige, til at arbejde for en mere imødekommende og fair behandling af ledige.

Jeg er drøntræt af regeringens hetz mod hovedstaden og vil give dem kamp til stregen. Der er især brug for fokus på trængsels- og forureningsproblemerne i hovedstaden. Byen er ved at sande til i biler.

Projektet om åbning af Ladegårdsåen skal gennemføres, Bispeengbuen skal nedrives og Åboulevarden skal erstattes af nye grønne og rekreative byrum, der øger biodiversiteten i byen.

Lidt om mig selv
Jeg er 42 år, gift, har børn på 12 og 13 år og er uddannet cand.mag. i historie med idræt som bifag ved KU. Igennem studietiden arbejdede jeg mange år som lærervikar og pædagogmedhjælper. Jeg har arbejdet som jobkonsulent i de sidste 8 år.

I fritiden forsøger jeg at dyrke fægtning og tennis. Jeg er meget glad for film og litteratur, ligesom jeg er storforbruger af musik.

I 2003 vendte jeg tilbage til Frederiksberg, hvor jeg boede fra jeg var 2 til 6 år gammel. Her bor jeg fortsat med min lille familie.

MÆRKESAGER

Jeg vil være en stærk social stemme, for børn og udsatte

Jeg vil kæmpe for mindre bilisme og bedre forhold for cyklister

Jeg vil fortsat holde fanen høj for ligestilling for både kvinder og mænd