Lidt om mig Jeg er 59 år. Jeg er uddannet pædagogiskassistent og voksenvejleder. Jeg har siden 1981 arbejdet med vuggestue børn. De sidste 11 år har jeg været valgt fællestillidsrepræsentant. Jeg er gift med Flemming og bor på Emilreesensvej. Sammen har vi 3 børn og 5 skønne børnebørn.

Mærkesager

  • Sæt børneområdet i førersædet. Jeg stiller op til byrådet med et ønske om at sætte børnene i fokus. Det betyder, at jeg gerne ser, at vi går væk fra at bygge kæmpe institutioner.
  • Vi skal have mindre institutioner, hvor tryghed, nærvær og omsorg er de bærende værdier. Jeg tror på, at det på både den korte og den lange bane er bedre for vores børn. Jeg synes børn skal have lov at være børn. Der skal mere RO på.
  • Derfor ønsker jeg mindre dokumentation og færre test . Vi skal være sammen med børnene ikke bruge tiden på at skrive om børnene. Vi skal prioritere og fokusere på vores fritidspædagogik. Skoledagen skal være kortere og gerne med to-voksenordninger i folkeskolerne, så der bliver mere tid til den enkelte elev.
  • Vi skal til stadighed arbejde for et bedre arbejdsmiljø på de kommunale arbejdspladser til gavn for borgerne i Holstebro