Klima

Vi lever i et samfund, der bruger jordens ressourcer mere end en gang om året. Det kan vi ikke blive ved med. Derfor er der brug for regulering, for at dette skal give mening, er det nødvendigt med en fælles Europæisk regulering.

Grøn omstilling

For at den grønne omstilling kan lykkes, så er det nødvendigt med en bedre infrastruktur. Det gælder specielt i forhold til elnettet. Det skal være muligt at flytte strøm fra Salling til Rom når det blæser i Salling og omegn og det skal være muligt at flytte strøm fra Rom til Salling når solen skinner i Rom og omegn.

Klimaflygtninge

Nogen vil måske tænke, det underligt at have en mærkesag uden at have en løsning. Det er let at sige, at man skal sikre klimaflygtninge skal hjælpes, der hvor de lever, men når man så stiller spørgsmålet hvordan, så bliver det svært Derfor er mit svar nu, at du nok skal overveje at stemme på en der vil arbejde for at finde svaret på hvordan.

Fra mit politiske virke ved jeg, at forberedelse og vedholdenhed er en forudsætning for at opnå politiske resultater. Frem til den 9. juni vil du skulle forholde dig til en del valgsnak, men husk det er resultater der gør en forskel.