Lykke Rømer

Lidt om mig

Jeg hedder Lykke Rømer, er 45 år, og bor i Køge med min mand og mine 3 børn. Til dag

ligt arbejder jeg som lektor på Køge Handelsskole, hvor mit liv er beriget af kommunens dygtige, innovative – til tider trætte – og sjove teenagere. Derfor ved jeg også, at når vi investerer tidligt i børn og unge, så er det en investering, der kommer hele lokalsamfundet til gode.

Bæredygtigt liv i en bæredygtig kommune

I byrådet vil jeg holde skarpt øje med, at minimumsnormeringer faktisk fører til flere varme hænder på gulvet. På skoleområdet er jeg optaget af, at vi styrker vores sfo’er og klubber, så det igen bliver sjovt at gå i klub og sfo. Det er på tide at investere i stærke børnefællesskaber.

Vi taler for lidt med de unge. Jeg vil kæmpe for oprettelsen af et ungeråd og for, at der etableres en skaterpark, hvor nye fællesskaber kan blomstre. Jeg vil ligeledes arbejde for alternative opholdssteder for kommunens udsatte borgere. Det vil gøre en verden til forskel for dem, der er ensomme, og mangler kontakt i hverdagen.

Mens børn og unge skal have mere ro på, skal vi til gengæld sætte turbo på den grønne omstilling, og vores egne institutioner SKAL gå forrest. Mere økologi, mere bæredygtig energi og flere ’vilde’ grøftekanter. Bæredygtig grøn kommunaldrift er det nye sort.

En stemme på mig er en stemme for dem, der ikke selv har en.

Læs gerne mere om flere af mine mærkesager på https://www.facebook.com/Lykkeibyraadet