HELMUT SØRENSEN

Kære borger i Køge Kommune!

Jeg er 81 år, men brænder stadig for at gøre en forskel, både i Køges politiske liv og fx som besøgsven i Røde Kors, initiativtager til gangforening for aktive voksne mænd og hygge-sejler (tidligere kapsejlads).

I partiforening som 14-årig, siden 1969 i Køge, i bestyrelsen og 10 år som formand.

Køges politiske liv har en stor og vedvarende plads i mit hjerte. Jeg deltog i opbygningen af Boholte sogn og kirke, og har været formand for daginstitutioner.

Uddannet elektriker, senere installatør, ”snusede” til både jura og merkonom-studiet. Det meste af mit

arbejdsliv administrator af ejendomme i KAB.

Køge er en skøn by under hastig forandring.

Den rivende udvikling i Køge Kommune skal ske i et tempo og på en måde, som befolkningen kan følge med og se sig selv i – og de politikere, den vælger ind i byrådet har snor i.

Den grønne omstilling og klimasikring af Køge & omegn

GRØN ENERGI

Inden det bliver for sent skal vi på alle relevante områder tænke grøn energi. Køge Kommune bør gå forrest ved at sørge for solceller på alle kommunale bygninger, både de eksisterende og når der bygges nyt.

Den grønne omstilling ….. (Køge Kommune skal, når det ønskes og er relevant, være samarbejdsvillig partner i forhold til lokale virksomheder, således at arbejdspladser for produktion af nye grønne produkter og udvikling af ny viden skabes og bevares i Køge).