Ali Yahya – kandidat 2 hos SF Køge

Lidt om mig

Mit navn er Ali Yahya og jeg er 25 år gammel. Til dagligt arbejder jeg i udlændingestyrelsen og studere Cand.Jura på universitetet.

Jeg kom til Danmark i 2004 og er opvokset i Ølby sammen med min familie. Min opvækst i Køge kommune har givet mig de bedste forudsætninger til mit voksne liv.

Jeg stiller op med nogle helt konkrete mærkesager, som jeg mener er helt essentielle for en god opvækst i Køge kommune;

Flere almene- og ungdomsboliger

Køge kommune er i stor udvikling, og det skal vi støtte op om. I takt med at der kommer flere uddannelser og nybagte familier til kommunen, mener vi i SF, at der er behov for flere familie- og ungdomsboliger. I SF vil vi skabe de bedste rammer for vores unge og tilflyttere. Det skal være nemt for unge i kommunen at få sig sit eget at bo i, til rimelige priser. Jeg vil kæmpe for en kommune hvor der er plads til alle.

Styrk de forebyggende initiativer

I SF støtter vi op om projekter, der tager hånd om unge, der har det svært. Jeg er personligt stor fan af lommepengejobs-ordningen, som går ud på at tilbyde unge fra belastede områder et job fra 13-årsalderen. Arbejde i en tidlig alder giver erfaring og viden, som kan tages med videre i det voksne liv. Jeg vil kæmpe for, at ordningen bliver spredt til hele kommunen. Ved at hjælpe unge fra udsatte boligområder i en tidlig alder, er vi med til at sikrer de unges fremtid og hjælpe disse unge væk fra en kriminel løbebane.

Nem transport – i HELE kommunen

En god kommune er en kommune der er nem tilgængelig for alle borgere. Det skal være nemt at tage den offentlige transport når man skal på uddannelsesinstitutionen, på hospitalet eller på det lokale bibliotek. Det er desværre ikke tilfældet i dag. Der mangler et stærkere sammenhæng mellem Køge centrum og de små samfund rundt om. Jeg vil kæmpe for en kommune der hænger sammen.

Jeg er altid åben for en god dialog og kan kontaktes her…

Facebook: facebook.com/aliyahyaSF

Mail: aliyahya@sfkoege.dk

LinkedIn: Ali Yahya

Tlf. nr.: 50 56 13 14

formular
Er du enig med SF?

JA

Det er vi glade for!

Vil du være med til at gøre vores fælles visioner til virkelighed? Så meld dig ind i SF i dag og vær med til at gøre Danmark grønnere og mere socialt.

Bliv medlem

Nej

Men du er alligevel nysgerrig?

Måske er der mere vi er enige om, end du tror. Eller måske vil du bare gerne følge med i vores politik? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!

I et Anders And blad er der tekstbobler

Hej her og der

V – citat

H – citat

Liste over politikere - her er valgt en kending
Anne Valentina Berthelsen

Transportordfører
EU-ordfører
Forsvarsordfører

Denne del bruges til instagram, hvis du har noget her eller evt. Facebook
SF går frem og bliver fjerdestørst
Flot fremgang ved kommunalvalget og mandater i næsten alle kommuner.
Stem for velfærd og grøn omstilling
SF er klar til valg i hele Danmark.
SF kæmper for en rød og grøn finanslov
SF er klar med et udspil til finansloven, som har markant fokus på velfærd, trivsel og den grønne omstilling. Behovet for at styrke velfæ...
Stop kommunelotteriet med ny handicapreform
Mennesker med handicap render alt for ofte hovedet mod muren i mødet med systemet, og mange får ikke den hjælp, de har behov for. Nu vil SF ...
Giv nu kommunerne frihed til at hjælpe de ledige
Jobcentret ender alt for ofte som en pølsefabrik, hvor alle får samme behandling, fordi det står i loven. Det er på tide at give sagsbehandl...
Danmark skal være klimaneutralt allerede inden 2040
SF ønsker, at Danmark bliver klimaneutralt senest i 2040 - altså 10 år før tid - samt en afdækning af, om det kan ske endnu hurtigere.
Stop borgmestrenes vilde lønfest
Det skal være slut med, at borgmestre og regionsformænd kan tjene store summer ved siden af deres i forvejen gode løn, fordi de repræsentere...
Kommuner skal kun købe grønne biler 
Det er en kæmpe falliterklæring, at ni ud af ti nyere biler og busser i kommunerne kører på benzin eller diesel. Det mener Anne Valentina...
Børn skal ikke længere stemples som ‘ikke uddannelsesparate’
Ny aftale gør op med uddannelsesparathedsvurderingen, nationale test og elevplaner i folkeskolen.
Ny afgift på flybilletter skal sikre milliarder til grøn omstilling
SF vil sikre milliarder til grøn omstilling gennem ny flyafgift med social kompensation.
Gode lokale nyheder
En investering i uddannelse er en investering i Danmarks fremtid. Stop besparelserne, drop karaktermurer og uddannelseslofter.

Jacob Mark
Uddannelsesordfører

Elever bliver ikke dygtigere af at blive testet i hoved og røv - de bliver dygtigere af engagerede lærer og god undervisning

Jacob Mark
Skoleordfører