Del

Sekretær til SF’s formandskontor

SF er vokset over de seneste år, og det smitter af på hverdagen i formandskontoret, hvor tempoet er højt og dagene sjældent ligner hinanden. I politik er tid en knap ressource, og det stiller store krav til en effektiv planlægning af formandens aktiviteter. Vi søger derfor en dygtig og erfaren sekretær, der kan skabe ro og struktur i en travl og omskiftelig hverdag.

Jobbet:
Som sekretær for SF’s formand vil du indgå i formandssekretariatet, et team som har til opgave at sikre de bedst mulige praktiske rammer for formandens og gruppeformandens arbejde med at skabe politiske resultater. Det er helt afgørende, at der er styr på kalenderen og praktikken omkring møder, besøg, forhandlinger mv. Der kan derfor nogle gange være behov for, at man arbejder på skæve tidspunkter.

Som sekretær vil du bl.a. have ansvaret for:

  • Kalenderstyring
  • Besvarelse af telefon og mail
  • Praktisk forberedelse af møder – forplejning, hente gæster
  • Planlægning og logistik ifm. rejser og besøg
  • Forefaldende opgaver af praktisk karakter

Dig:
Du er kontoruddannet og har erfaring, gerne som chefsekretær fra en politisk organisation, ministerium eller lign. Du besidder en naturlig evne for planlægning og struktur og kan desuden tænke flere skridt frem ad gangen. Du er ikke bange for at kalde en spade for en spade og foretrækker at håndtere en udfordring, når den opstår, i stedet for at vente til den bliver for stor.

Du trives i et miljø med deadlines, omskiftelighed og til tider et højt arbejdspres. Du har et positivt sind, kollegial og sætter pris på en uformel og respektfuld omgangstone.

Os:
SF har en dyb forpligtelse til at forandre verden i en grøn og solidarisk retning. Med 50 dedikerede medarbejdere på Christiansborg arbejder vi hver dag for at gøre en forskel. Vi tror på sammenhold, dialog, og fællesskabet som drivkraften bag vores arbejde. Vi værdsætter sparring såvel med den nærmeste kollega som på tværs af afdelinger. Vi ønsker at være en professionel arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og alle løfter i flok.

SF værdsætter mangfoldighed og inviterer alle med den rette kompetence og interesse – uanset køn, kultur og etnisk baggrund – til at søge.

Løn og ansættelsesforhold iht. lokal overenskomst mellem SF og HK.

Ansøgningsfrist: 16. april       Tiltrædelse: 1. juni

For yderligere information, kontakt chef for politisk-økonomisk afdeling Morten Aastrup på tlf. 33 37 44 08 eller landssekretær Jens Andersen på tlf. 33 37 44 87.