SF kandidat 4 – Torben Haack – Køge

http://sfsjaelland.dk/torben

Torben Haack
Opstillet af Køge partiforening
Født i 1946
Kontakt 4045 0614
SF Køge
Med i Køge byråd samt Regionalrådet for region Sjælland

Der skal nedsættes politiske udvalg på 4 personer, der kører rundt og kontrollere, at tingene bliver kontrolleret løbende efter der er indgået kontrakt, for at sikre byggerier efter gældende løn og arbejdsmarkeds regler.

Besparelser på ansatte SOSU’er i området er ikke særlig fornuftig og ikke SF-politik.

Vi er blevet lovet, at der ikke skal besparelser på de ansatte.

I en periode har de ansatte medarbejder deltaget i beslutninger vedrørende deres arbejdsforhold. Her er sygefraværet faldet markant. Det kalder vi i SF godt arbejdsmiljø. Vi skal generelt se på, hvordan vi gavner arbejdsmiljøet.

I SF arbejder vi for bedre forhold i og omkring vores grusgrave i regionen. Styringen indenfor området skal have et løft tidligere, hvor politikerne skal ind i beslutningerne om nye grusgrave projekter. Vejene ved og omkring grusgravene skal være sikre for andre trafikanter. Her sætter SF de bløde trafikanter højest – gående og cyklister.

Østbanen er SF’s vigtigste mærkesag, som jeg har arbejdet på fra første dag, for at få rettet skinnerne op på linjen fra Rødvig og Faxe til Køge. Jeg kæmper stadig for ”jernet” på linjen sammen med Anne Valentina Berthelsen. Sammen vil SF have den direkte forbindelse fra Rødvig/Faxe til Roskilde på skinner snarest muligt.

Jeg og SF arbejder stadig på at optimere busserne og lokalbanerne i hele regionen, Der skal hele tiden kæmpes imod besparelser.

Jeg stiller op som kandidat i Region Sjælland med en positiv SF-politik, dette til fordel for alle mine medborgere i hele regionen. Jeg glæder mig til at fortsætte mit gode samarbejde med Tina Boel fra Roskilde.

Mange kammeratlige hilsner

Torben HaackTina – Mette – MogensTorben – MichaelJette – Linda – Lars – Eva – Charlotte – Marie – Mona – Leif – Sonny – JoanForside