SF kandidat 14 – Sonny Bjørnlund Nielsen, Holbæk

http://sfsjaelland.dk/sonny

Sonny Bjørnlund Nielsen
Bjergmarken 5 st th
4300 Holbæk
4542653757
sonny.b.nielsen@gmail.com
SF Holbæk

Jeg er en 31-årig bioanalytiker, der har min daglige gang på Klinisk Biokemisk Afdeling på Holbæk Sygehus, hvor jeg har været i 6½ år, siden jeg fuldførte min uddannelse. Til daglig står jeg for at tage blodprøver og analysere dem i vores laboratorie.

Derudover sidder jeg i bestyrelsen for UngHolbæk, hvor vi arbejder med at forbedre tilbud til unge, såsom 10. Klasse og klargøring til uddannelse gennem f.eks. produktionsskolen.

Inden for politik brænder jeg utrolig meget for 3 specifikke områder. Sundhed, Uddannelse og Børns Trivsel.

Specielt i de nuværende tider er det utrolig vigtigt at have fokus på vores sundhedssektor, da vi kan se hvor meget under pres, de er. Der er mange områder, som klart kan forbedres for at forbedre regionens sygehuse uden at sætte kvaliteten på stil.
Ved forrige valgkamp, hvor jeg var opstillet til kommunalvalget, havde jeg stor fokus på uddannelse og børns vilkår.

I fremtiden vil jeg kæmpe for at regionen har fokus på at forbedre de offentliges arbejdsvilkår, samt at vi ikke fjerner hænder, der er brug for, for at kunne behandle de patienter vi har. Samtidig skal vi se på de muligheder, der er for at kunne spare penge på længere sigt ved at investere i folks sundhed, før det er for sent.

Tina – Mette – MogensTorben – MichaelJette – Linda – Lars – Eva – Charlotte – Marie – Mona – Leif – Sonny – JoanForside