5Michael GraakjærSF Stevnsgraakjaer.aagaard@hotmail.com3151 0161

SF kandidat 5 – Michael Graakjær – Stevns

http://sfsjaelland.dk/michael

Michael Graakjær
Bopæl: Strøby
59 år Egede, Stevns
Partiforening:SF-Stevns
Tlf.: 31510161
Email: graakjaer.aagaard@hotmail.com
Facebook: https://da-dk.facebook.com/graakjaer.aagaard

Mit navn er Michael Graakjær, er 59 år gammel og jeg er formand for SF-Stevns, formand for SFs Faglige Landsudvalg og medlem fa regionsbestyrelsen i SF-Region Sjælland.

Regionsarbejdet er for mig en meget vigtigt opgave  fordi det drejer sig om at lede en af de største juveler i vores velfærdssamfund – nemlig sygehusvæsenet.

Kommer jeg i regionsrådet vil jeg kæmpe for ”lighed i sundheden”. For mig er den vigtigste opgave at sikre at alle får en lige og gratis adgang til sundhed. Det betyder blandt andet at det somatiske og psykiatriske område ligestilles i alle henseender,, at alle har lige adgang til en læge og at ingen grupper sættes bagerst i køen. For mig ligger der desuden et stort og vigtigt arbejde for SF i at sikre de rigtige rammer for det kommende samarbejde mellem Regionen, kommunerne og lægerne.

Derudover er der tre punkter jeg gerne vil arbejde for:

Bliver jeg regionsmedlem vil jeg være en del af ledelsen af en af Sjællands største virksomheder – nemlig Regionen. Jeg vil her kæmpe for gode arbejdsforhold for Regionens ansatte.

Jeg vil fortsætte kampen for at udvindingen af råstoffer sker under det størst mulig hensyn til borgerne i de enkelte områder – og det kræver regler.

Til sidst vil jeg kæmpe for at sikre og udbygge en fortsat god kollektive trafik i regionen, fordi den er så vital for borgerne, hvad enten vi skal på arbejde, på sygehuset eller blot på besøg på tværs af regionen.

Tina – Mette – MogensTorben – MichaelJette – Linda – Lars – Eva – Charlotte – Marie – Mona – Leif – Sonny – JoanForside