Jeg vil arbejde for, at Danmark igen bliver et foregangsland for social retfærdighed og på klima- og miljøområdet

Jeg er 38 år, gift med Sammy og har 2 børn. Jeg voksede op i Viborg med min mor, der var socialrådgiver i psykiatrien og fra et rigtigt arbejderhjem, så jeg har fået stor social bevidsthed og retfærdighedssans med mig.

Jeg var den første i familien, der tog en lang videregående uddannelse. Efter at have arbejdet i hjemmeplejen, i socialpsykiatrien og som handicaphjælper, valgte jeg den akademiske vej. Selvom jeg brændte for at arbejde med mennesker, vidste jeg, hvor opslidende det er, og hvor utaknemmelige vilkårene desværre ofte er.

Jeg har boet i Viborg, Valby, Hvidovre, på Amager, Frederiksberg, i Luxembourg, Bruxelles og nu på Amager igen.

Har arbejdet indenfor folkeoplysning, i udenrigstjenesten og nu som konsulent.

På Frederiksberg sad jeg knap tre år i Kommunalbestyrelsen, hvor jeg var meget engageret på social- og børneområdet, men da min mand fik arbejde i EU-Kommissionen, fulgte jeg med ned i EU.

I Luxembourg var jeg medlem af et integrationsudvalg og arrangerede 8. marts-arrangement.

Nu, tilbage i Danmark, er jeg aktiv i Amager-øst Lokaludvalg, arrangør af Red Amager – en demokrati- og klima-festival d. 7. april og folketings- og EP-kandidat.

Jeg brænder for EU-politik, velfærdsområdet og klimakampen. Der ligger et kæmpe ansvar på vores skuldre for at sikre, at fremtidige generationer har en verden, der er til at leve i. Samtidig har alt for mange år med borgerlige flertal ødelagt vores velfærdssystem og sat markedskræfter før mennesker, natur, klima og miljø.

MÆRKESAGER

  • Klimaregnskabet skal gøres op – vi skal handle nu – hver især – men især i fællesskab
  • Vi skal tage hånd om hinanden – bekæmpe fattigdom og vælge velfærd
  • Mere demokrati. Mindre manipulation – Investér i børn, uddannelse, public service-medier og kulturinstitutioner.

HJEMMESIDE

Stemrikke.dk