Jeg vil et opgør med den stigende ulighed
Mit politiske engagement udspringer fra min egen barndom, hvor der ofte ikke var råd til det mest nødvendige. Det blev der i mit hjem ikke talt meget om, men jeg vidste godt, hvorfor vi så ofte på skift spiste hos min mors veninder.

Det såede en grundlæggende indignation over de muligheder, vi går glip af med den ulighed, der mere og mere præger vores samfund.

I folketinget vil jeg kæmpe for, at alle børn får det bedst mulige afsæt ud i livet. Flere veluddannede voksne og SLUT med test- og sammenligningstyranniet – der er brug for børn, der tør fejle for at blive klogere.

Derudover vil jeg kæmpe for mere ro på og meningsgivende adgangskrav til vores uddannelsessystem og at vi anerkender det, der fungerer ift. integrationen. Vi skal nøjes med at lovgive om det, der ikke fungerer.

Lidt om mig selv
Jeg er 47 år, oprindeligt uddannet pædagog og siden lærer. Er nu stolt folkeskolelærer på 13. år på H. C. Andersen Skolen i Vollsmose.

I min tid som lærer har jeg altid arbejdet for en bedre folkeskole blandt andet som tillids- og arbejdsmiljørepræsentant og nu fra en plads i styrelsen i Odense Lærerforening.

Jeg har været aktiv i politik i mere end 20 år og i perioden 2013 til 2017 sad jeg i Odense Byråd med plads i Børn- og Ungeudvalget. I min fritid laver jeg forskelligt bestyrelsesarbejde, hvor jeg bl.a. arbejder med at forbedre mulighederne for børn med handicap.

MEN… Vigtigst af alt, er jeg stolt mor til 2 unge mænd på 16 og 25 år.

MÆRKESAGER

  • Børneliv uden social slagside!
  • Integration der dur
  • Uddannelse med ro på