Da jeg var dreng, voksede jeg op i en ghetto i Kolding med min mor, stedfar og 3 brødre. Pengene var få, stedet lidt hårdt, men folk tog sig godt af hinanden og forsøgte at få det bedste ud af en svær situation.

I dag er jeg formand for SFU og har en kandidat fra Aalborg Universitet. Jeg er stolt af at være, hvor jeg er, men det er takket være et stærkt fællesskab og et samfund, der troede på, at alle skulle have chancen. Jeg vil nu give lidt tilbage, og give folk den mulighed, som jeg fik.

Det kræver, at vi stopper den stigende ulighed, hvor 60.000 børn i dag vokser op i fattigdom. Det kræver, at vi skaber bedre uddannelser. Og så kræver det, at vi stopper klimaforandringerne, så vi også har en planet at bo på i fremtiden.

Derfor drømmer jeg om et bedre samfund. Jeg drømmer om et Danmark uden osende biler og hvor vi rejser billigt, grønt og hurtigt. Et Danmark med vindmøller i horisonten og hvor vi kan prale med at være verdens grønneste land. For verden redder ikke sig selv.

Jeg drømmer om et Danmark uden præstationspres, nedskæringer og stress på uddannelser. Vi skal have ro på, tillid til de studerende og investere i vores fremtid.Jeg drømmer om et Danmark uden ulighed, hvor børn ikke vokser op i fattigdom. Alle skal have en fair chance, ligesom jeg fik. Derfor skal vi fjerne højrefløjens lofter og i stedet bygge stærke fundamenter.

MÆRKESAGER

  • Verden redder ikke sig selv, så lad os skabe en ny generation grøn!
  • Bedre uddannelse og mere ro på!
  • En stemme mod fattigdom – alle skal have en mulighed!