Jeg er 22 år gammel og til dagligt studerer jeg kristendom, kultur og kommunikation.

Jeg er vokset op i Ejstrupholm og stiller nu op som folketingskandidat for SF og SF Ungdom i Vestjyllands Storkreds.

Jeg har vidst, at jeg var socialist, siden jeg fik samfundsfag i folkeskolen, og jeg interesserer mig meget for politik. I lang tid skældte jeg bare ud på fjernsynet, når de borgerlige lavede udlændingestramninger eller gav skattelettelser til de rigeste.

Men det er jo ikke nok bare at sidde i sofaen og være utilfreds, derfor besluttede jeg for over 4 år siden at gå aktivt ind i kampen for et rødere og grønnere Danmark. Jeg meldte mig ind i SF og SF Ungdom og har blandt andet været lokalformand i SFU Herning.

I Folketinget vil jeg kæmpe for…
Jeg brænder for samfundets socialt udsatte og marginaliserede grupper. Jeg mener, at psykiatrien er en dagsorden, der fortjener langt mere opmærksomhed end den får i dag. Derfor går jeg blandt andet til valg på nedbringelse af tvang i børne og ungdomspsykiatrien, bedre tilbud til pårørende og undervisning i psykisk sundhed i landets folkeskoler.

Vi har opbygget et uddannelsessystem hvor de studerende er mere stressede og føler sig mere pressede end nogensinde før. Det vil jeg gerne lave om på! Derfor ønsker jeg at afskaffe karakterkrav på erhvervsuddannelserne, sikre lærepladsgaranti og at afskaffe uddannelsesloftet.

Jeg er vokset op i en meget lille by og ved, hvordan det er at være dybt afhængig af velfungerende offentlig transport. Jeg holder personligt rigtig meget af udkants Danmark, men vi er nødt til at investere i grøn, velfungerende og billig offentlig transport, hvis det fortsat skal være attraktivt at bosætte sig i de små byer.

MINE MÆRKESAGER

  • Styrk psykiatrien
  • Ro på i uddannelsessystemet
  • Bedre og billigere offentlig transport