Del

SoMe-redaktør til SF

Vil du være med til at forme fremtidens politiske budskaber på sociale medier? SF søger en some-redaktør, der kan hjælpe med at styrke vores digitale fodaftryk.

Vi søger en skarp kommunikatør med en dyb forståelse for sociale mediers kraft, så SF’s politiske budskaber kan resonere endnu mere udenfor Christiansborgs mure. Erfaring er et plus, men din passion for digital formidling og interesse for politik, er vigtigst.

Jobbet:

  • Formidle SF’s politiske budskaber bredt ud på populære sociale platforme.
  • Bistå SF’s formand og andre politikere på sociale medier og bidrage med solid digital viden.
  • Producere indhold, annoncere i Meta, og drive digitale kampagner, der engagerer vores publikum.

Dig:

Du har erfaring med platforme som Instagram, Facebook og TikTok. Du ser digitale trends som en mulighed for at forbedre og forny måden, vi kommunikerer politiske budskaber på. Du har interesse for at arbejde med målgrupper og kan modellere et budskab, så det rammer rigtigt i forhold til forskellige målgrupper.

Os:

SF har en dyb forpligtelse til at forandre verden i en grøn og solidarisk retning. Med 50 dedikerede medarbejdere på Christiansborg arbejder vi hver dag for at gøre en forskel. Vi tror på sammenhold, dialog, og fællesskabet som drivkraften bag vores arbejde. Vi er et kreativt team, der værdsætter sparring, og som udvikler nye ideer og kampagner i fællesskab. Vi forventer, at du har lyst til at bidrage og kommer med ideer, som vi sammen kan gøre til virkelighed.

SF værdsætter mangfoldighed og inviterer alle med den rette kompetence og interesse – uanset køn, kultur og etnisk baggrund – til at søge.

Stillingen er et 2-årigt vikariat som udløber med udgangen af 2025.

Ansøgningsfrist: 15. november. Tiltrædelse: Den 15. januar.

For yderligere information, kontakt SF’s presse- og kommunikationschef Sigrid Rasmussen på tlf. 33 37 44 76 eller landssekretær Jens Andersen på tlf. 33 37 44 87.

SØG STILLINGEN HER