Økonomistuderende til SF’s Folketingsgruppe

Har du lyst til at arbejde på Christiansborg og bidrage til at udvikle SF’s politik? Kan du bruge din økonomiske faglighed til at underbygge aktuelle forslag og klæde vores politikere på med fakta? Så er jobbet i SF’s folketingsgruppe måske noget for dig.

Jobbet
Som økonomisk studentermedhjælp skal du bidrage til research, beregninger og varetage rådgivning inden for generel økonomisk politik og i forhold til konkrete politiske forslag, udspil og forhandlinger på alle politikområder. Du indgår i et team som bistår folketingsgruppen med det daglige parlamentariske arbejde, kommunikation, politisk sparring og idéudvikling. Der er tale om en nyoprettet stilling, og vores udgangspunkt er, at omfanget er 15 timer om ugen – med en vis fleksibilitet efter dine ønsker. Der kan evt. blive tale om fuldtidsansættelse efter afsluttet uddannelse.

Dig
Vi forventer, at du er på afsluttende del af din økonomiuddannelse (polit. el.), har godt styr på teorien, godt kendskab til datakilder som f.eks. Statistikbanken og er grundig og præcis. Det vil være en fordel, hvis du er politisk interesseret, stærk i kommunikation og kan tænke kreativt. Du trives med en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Os
SF har 40 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede rådgivere, herunder to økonomer. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest – og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede – uanset køn, kultur og etnisk baggrund – til at søge den opslåede stilling.

Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til økonom i SF Nis Graulund på 6162 4202 eller sekretariatsleder Jens Andersen på 3337 4487.

SØG JOBBET