Flere pædagoger eller flere skattelettelser?

Vi står overfor et valg.

Vil vi ha flere voksne til at give omsorg og mere ro på til vores børn i vuggestuer og børnehaver – eller vil vi give skattelettelser til dem med de største pengepunge.

For SF er svaret klart

SF ønsker bedre normeringer i vores vuggestuer og børnehaver frem for skattelettelser. I vuggestuerne skal der max. være 3 børn per voksen. I børnehaverne skal der max. være 6 børn per voksen. Selv pædagoger har kun to arme.

Regeringen bryster sig af at ha givet store skattelettelser. Samtidig er der historisk få voksne til vores børn i daginstitutionerne.

Vis os din støtte

Senest har Socialdemokratiet sagt, at de overvejer at støtte minimumsnormeringer. Vi har brug for din hjælp til at overbevise af politikere i de andre partier om, at vi skal vælge bedre omsorg til vores børn frem for flere skattelettelser.

Skriv under og støt op om kampen for bedre normeringer til vores børn.

Max.børn pr. voksen i vuggestuen

Max. børn pr. voksen i børnehaven

Min vision er, at alle børn uanset hvor de kommer fra og hvem deres forældre er, har lige gode muligheder for at vokse op, få et godt liv og udleve deres drømme.   Det kræver gode vuggestuer og gode børnehaver med kvalificerede voksne, der kan hjælpe børnene.

Jacob Mark, Børneordfører