Politikere og kandidater

 

meta nyt1.jpg

Meta Fuglsang – folketingskandidat SF Slagelse

Jeg har været politisk aktiv det meste af mit voksenliv på flere forskellige måder. Jeg har tidligere været medlem af Folketinget i sammenlagt lidt mere end 2 år. Før det har jeg været byrådsmedlem i 10 år, og været aktiv i SF i mange år. Blandt andet som medlem af hovedbestyrelsen. (landsledelsen).

Min drivkraft for at være politisk aktiv er min retfærdighedssans. Jeg bliver vred når jeg oplever at der gøres forskel på mennesker på grund af sociale eller økonomiske grunde, og især er jeg optaget af børn og unges vilkår.

Bortset fra 2 perioder i København, har jeg levet hele mit liv i region Sjælland. Jeg bor nu i Vordingborg. Min baggrund i provinsen giver mig indsigt i vilkårene udenfor de store byer, og hele diskussionen om ulighed imellem de forskellige dele af Danmark, er vigtige for mig. Jeg har som folketingsmedlem arbejdet for at sikre arbejdspladser på Sjælland.

Jeg arbejder i AOF Danmark som konsulent. Før det har jeg blandt andet arbejdet som lærer og som advokat.

Min faglige baggrund betyder, at jeg er optaget af retspolitik, af lighedsproblematikker og af sociale forhold, især for børn og unge.

Univers
Mobil navigation