Politikere og kandidater

britta.95.125.s.jpg

Vores byrådsmedlem i Ringsted 

Britta Nielsen er også:

Formand for social - og arbejdsmarkedsudvalget. 

Medlem af økonomiudvalget.

Medlem af Børne - og undervisnings udvalget.

Medlem af klima - og miljøudvalget.

Medlem af handicaprådet, sundheds-rådet og bestyrelsen i Ringsted forsyning. 


Arbejder som sygeplejerske.

 
Torpetvej 100 
4100 Ringsted 
Tlf. 2634 6513 
hjbrni@ringsted

10492295-10204075928915940-8930945027406893771-n.160.160.s.jpg

Her præsentere vores nye folketingskandidat sig selv: 
Mit navn er Ronja Rose Ravnskov, og jeg er 19 år gammel.
I det kommende år skal jeg arbejde på Sorø Privatskole som lærervikar og pædagog, og vil derfor have mulighed for at være fleksibel i forbindelse med valgkamp, hvis vi skulle ende i den situation at vi får valg enten i dette efterår i forbindelse med finansloven eller til næste forår. Er dette ikke tilfældet, og trækker regeringen valgperioden så langt ud som muligt, vil det betyde, at valgkampen ligger oven i at jeg havde tænkt mig at starte studie på Københavns Universitet. Hvis dette er situationen, vil jeg overveje enten at udskyde min studiestart, eller i hvert fald blive boende i lokalområdet, således at jeg har mulighed for at følge med i de lokale begivenheder.

Jeg har været aktiv i SF Ungdom siden folketingsvalget i 2011, hvor jeg for første gang var med til at dele flyers ud og lave aktion på Nytorv i Slagelse. Siden da har jeg været formand for SFU Sorø-Slagelse indtil for nylig, hvor jeg er skiftet over til at være formand for distriktet, samt kasserer for afdelingen. Dette betyder samtidig, at jeg er kommet i ledelsen for SFU. 
I løbet af de sidste tre år har jeg været med på træf, landsmøder, organisationsnetværk og studieture, som alle har modnet mig personligt og politisk, og så længe jeg får muligheden for at deltage, så gør jeg det! 
Jeg brænder for SFU og for SF som parti, og trods min unge alder, er jeg sikker på, at SF er det parti, som jeg hører hjemme i. En af de vigtigste grunde til det er, at SF kæmper for et solidarisk og mangfoldigt Danmark. Dette vil Enhedslisten, Socialdemokraterne og givetvis også DF påstå, at de også gør, men forskellen er, at SF rent faktisk formår at få konkrete sager på dagsordenen og i medierne, og det er derfor jeg mener, at SF er det bedste parti for mig, fordi vi omsætter ønsker til handling.

Helt konkret har jeg selvfølgelig nogle sager, som jeg brænder mere for end andre, men det kan være svært at vælge, da jeg mener, at alle SF’s mærkesager er af højeste betydning. Jeg har dog især beskæftiget mig meget med uddannelsespolitik, både i SFU og af egen interesse, derfor er kampagner i forbindelse med folkeskolereformen, SU- og uddannelsesreformen og erhvervsskolereformen jeg virkelig finder vigtige. Derudover mener jeg, at man i et solidarisk samfund er nødt til at gøre op med den ulige tilgang til fysiske og psykiske lidelser, og jeg mener derfor, at kampen for gratis psykologisk hjælp til unge med en lægehenvisning er en meget aktuel og meget vigtig sag at kæmpe for, da målinger viser at antallet af unge med stress og depression er voldsomt stigende.

Der findes mange flere vigtige kampe, som jeg vil give mig 110 procent for, dette var blot et par eksempler. Jeg vil udnytte enhver chance for at brede SF’s politiske budskaber ud til befolkningen, og et folketingsvalg er ingen undtagelse. Derfor vil jeg være beæret over at få muligheden for at være folketingskandidat og dermed få endnu større mulighed for at komme ud til den enkelte borger. Jeg er arbejdsom, flittig og pligtopfyldende, og så giver jeg gerne alt hvad jeg har for en god sag. 

Univers
Mobil navigation