Aktiviteter

I SF Brønderslev-Dronninglund vil vi gerne se så mange af vores medlemmer, som muligt. Derfor kan du her på siden følge med i, hvilke aktiviteter vi har planlagt. Kalenderen bliver løbende opdateret.

Som medlem er du altid velkommen til at deltage i vores bestyrelsesmøder; datoerne bliver løbende opdateret i kalenderen. 

Desuden holder vores byrådsmedlem, Henning Jørgensen, baggrundsgruppemøder inden byrådsmøderne - disse møder er du også velkommen til at deltage i.

 

vindmølle.jpg (1)

faste aktiviteter 

Den årlige generalforsamling foregår i første kvartal.
Bestyrelsen mødes med ca. ugers mellemrum.

Der indkaldes til medlemsmøder med jævne mellemrum.
Ind imellem inviterer partiforeningen til åbne møder hvor principielle politiske spørgsmål kan drøftes i et større forum.

SF Brønderslev-Dronninglund har en madklub, hvor vi mødes over hjemmelavet mad og gode politiske samtaler. Se i kalenderen, hvornår madklubben mødes og se, hvordan du melder dig til. 

 

Aktuelt

Vi "skyder" valgkampen i gang d. 19. august!

Vi er, sammen med de øvrige partier i Brønderslev Kommune, blevet indbudt til en skyde-duel i Rhododendronparken i Brønderslev lørdag d. 19. august. Den Runde Pavillons Venner står bag det utraditionelle vælgermøde, der bliver kombineret med en utraditionel kappestrid i salonriffelskydning. Så kom i Hedelund lørdag d. 19. august fra 13-16 ... og se, om SF kan ramme plet - både politisk og helt bogstaveligt ... eller skyder vi bare gråspurve med kanoner?  

Medlems- og opstillingsmøde d. 24. august i AOF's lokaler på Kornumgårdsvej i Brønderslev.Univers
Mobil navigation