Jacob Klivager Vestergaard

Nordjyllands yngste folketingskandidat og landsformand for SF Ungdom

jacob.jpg

Jeg kommer fra Kolding og er vokset op i en lejlighed i et socialt belastet område med mine tre brødre og min mor på kontanthjælp. Når man er opvokset i et hjem med småt, så ved man hvilken ulighed tusinder af danskere lever under imens der gives gyldne håndtryk og billigere Porscher til danmarks rigeste. Derfor blev jeg medlem af SF og SFU.

- Ungdommen skal gå væk fra at være en generation "mig", til at være en generation "os", hvis vi gerne vil løse fremtidens store udfordringer. Generationer før os har været ligeglade med klimaet og har skidt på fremtiden, og det er vores generation, der kommer til at stå i lort til halsen, hvis ikke vi handler nu. Så det skal vi, siger Jacob Klivager om en af sine mærkesager.

SFU-formandens kamp mod ulighed og for bedre uddannelse har dog en særlig plads. 

- Når man er vokset op i et hjem med få midler, så er muligheden for at vælge sin egen vej utroligt lille. Derfor var jeg lykkelig, da jeg kunne flytte til Aalborg og starte min uddannelse. Men vi kan gøre det bedre, for der er stadig alt for få unge fra hjem med ufaglærte forældre, der får sig den uddannelse, de gerne vil, og det er nok den bedste måde at bryde med uligheden på, siger Jacob Klivager.

Har tidligere siddet i bestyrelsen for SF Aalborg Kommune og SFU's landsledelse. Har været formand for SF Aalborg Kommune samt byrådskandidat. 

 

Jacob Klivager Vestergaard

E-mail: Jacobklivager@gmail.com

Telefon: 61 30 51 17

Facebook: https://www.facebook.com/jacob.k.vestergaard

 

Univers
Mobil navigation