Folketingskandidat Gitte Christiansen

Folketingskandidat i SF Rødovre

Gitte Christiansen

undefined

 

 

Jeg er engageret socialist på 42 år fra Brøndby, som ønsker et samfund hvor økonomisk ulighed mindskes, og der kommer større lighed indenfor sundhed og uddannelse. Jeg arbejder til daglig som sagsbehandler i det offentlige og kender til de udfordringer borgere med minimal uddannelse, færre ressourcer og negativ social arv i bagagen, kæmper med i hverdagen.

Derudover arbejder jeg frivilligt som gældsrådgiver i Forbrugerrådet og har set konsekvensen af gæld hos mange mennesker. Derfor føler jeg det er vigtigt, at vi arbejder sammen og solidarisk kæmper for et værdigt liv og lige muligheder for alle, ikke kun for dem der har råd. For mig betyder solidaritet og socialisme, at vi sammen arbejder for at verden bliver et bedre sted for alle. I mit idealle samfund er der ikke stor økonomisk forskel på rig og fattig, da jeg tror på, at vi alle har en værdi og noget at tilbyde. I mit idealle samfund passer vi på hinanden, drager omsorg og vi prioriterer at give den bedste pleje, både for ung og gammel.

I dagens Danmark har vi familier, som har svært ved at betale for de mest basale udgifter, mens de rigeste får skattelettelser og har milliarder i skattely. Er det retfærdigt? Jeg synes det i hvert fald ikke. Jeg vil arbejde for at mindske ulighed i Danmark, fra uddannelse til sundhed.

E-mail: gittechristiansen.sf@gmail.com

witter: @gchristiansenSF


Univers
Mobil navigation