velkommen til     sf bispebjerg

Støt op om vores lokale valgkamp

Valgkampe er ressourcekrævende. Vi har brug for dig, din hjælp er uundværlig for at vi kan komme så langt ud som muligt. Du kan læse her hvordan du kan bidrage i valgkampen og slå et slag for at sætte en mere social og ansvarlig dagsorden for fællesskabet.

valgkampkort_tilHP.jpg

Valgkampe er ressourcekrævende! Det kræver både en fysisk indsats og kræver mange penge. Du kan være med til at gøre en forskel. Vi har brug for alle de kræfter der vil være med til at sikre SF og vores kandidater et godt valg. Herunder kan du læse om hvordan du kan gøre en forskel.

Vi har to kandidater - lidt indledning

I SF Bispebjerg fører vi valgkamp for Özlem Cekic, som er opstillet i Københavns Storkreds. Hun er nomineret i vores valgkreds og står derfor øverst på stemmesedlen.

Özlem har de sidste tre folketingsvalg været opstillet i Bispebjerg. Som partiforening har vi ansvaret for at sikre Özlem gode vilkår for hendes valgkamp.

Samtidig har vi valgt at støtte op om Neil Bloem som stiller op til Folketingsvalg for første gang.

Begge er superdygtige kandidater, som gør en forskel og som har et fantastisk sind. De to kører to selvstændige kampagner.

Hvordan kan du gøre en forskel?

For det første har vi brug for din arbejdskraft.

Vi har brug for nogle der vil hjælpe med at dele materiale ud i deres område, deres arbejdsplads osv.. På den måde kan vi komme bredt ud.

Vi har brug for at have nogle der kan fotografere, hjælpe med at købe ind, være med når vi tager ud i byen med vores kandidater. Har du nogle særlige skills - så skriv til os. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har brug for nogle der vil være med til at sætte plakater op. Vi har mange plakater og skal hænge op i hele byen. Det er hyggeligt og meget socialt.

For det andet opbakning på de sociale medier

De sociale medier er blevet vigtigere for valgkampen. Vi har brug for nogle der liker, deler opslag, lægger billeder op og i det hele taget bakker positivt op om vores kandidater. Du kan følge SF Bispebjerg, Özlem Cekic og Neil Bloem på vores facebook profiler.

Støttetilkendegivelser virker positivt og koster ikke mange kræfter.

For det tredje har vi brug for økonomiske midler

Højrefløjen får mange midler fra virksomheder og enkeltpersoner. Traditionelt har vi også fået mindre beløb fra fagbevægelsen, men det er slut. Vi har ikke modtaget bidrag til kampagnen og har brug for alle de valgbidrag vi kan få. Valgkampe er dyre - og det koster for at komme ud over rampen.

Du kan støtte os ved at indbetale til vores partiskat- og valgkampskonto:

Reg.nr. 0400 Kontonr. 4014131324

Husk at notere "valgkampsbidrag" i teksten.

Du kan støtte Özlems valgkamp direkte på hendes valgkampskonto:

Reg.nr. 0400 Kontonr. 4015593364

Senere kommer en "mobile pay" løsning.

Din indsats gør en forskel!

SF Bispebjerg

  • Formand Anne Valentina Berthelsen

Frederiksborgvej 147, 2. 3
2400 København NV

42760074

Danmarkskort
Univers
Mobil navigation