Politikere og kandidater

SF Amager stiller fire kandidater til kommunalvalget:

Klaus Mygind

Anna Overlund

Kasper Nordborg Kiær

Rasmus Steenberger

 

Derudover har vi en række indvalgte i borgerrepræsentationen og lokaludvalgene Amager Vest og Øst

 

EP 14 - magrete plakat.jpg (1)

Pia Olsen Dyhr

Formand for SF
Medlem af Folketinget for SF
FOLKETINGSKANDIDAT PÅ AMAGERJeg står i spidsen for et SF, der konsekvent arbejder for et stærkt og grønt velfærdssamfund. Et samfund, der hænger sammen, og hvor der er plads til os alle. Et samfund, som er bæredygtigt. Et samfund, hvor alle yder efter evne og nyder efter behov, som det hed tidligere. Et samfund, hvor vi ikke forbruger på bekostning af de kommende generationer.

pia_lang.jpg

Kasper Nordborg Kiær

FOLKETINGSKANDIDAT
FORMAND FOR SF AMAGER


Jeg er folkeskolelærer i Tårnby og kæmper dagligt for bedre vilkår til danske studerende, elever og lærere.

Jeg interesserer mig meget for uddannelse, studerendes vilkår og lærernes arbejdsforhold. Uddannelse former fremtiden, og derfor skal der være ordentlige rammer for læring, dvs. boligforhold, transportmuligheder, kvalificeret undervisning og gode arbejdsvilkår for lærer og undervisere. Som formand for SF Amager deltager jeg også i kontaktrådsmøder på landsplan.

kasper.jpg

Klaus Mygind

FOLKETINGSKANDIDAT
MEDLEM AF KØBENHAVNS BORGERREPRÆSENTATIONINGEN APARTHEID I FOLKESKOLEN
København Folkeskole er i fremgang. Der er mindre mobning, men stadig stor forskel i elevernes resultater og vi har stadig opdeling i "sorte" og "hvide" skoler. Jeg arbejder for, at alle skoler får en blandet elevgruppe socialt og etnisk.

INGEN LEDIGE UNGE - PLADSGARANTI
Alle unge skal være i uddannelse. Alle unge i erhvervsuddannelserne skal være sikret en praktikplads, så de kan gennemføre deres uddannelse. Ledige unge skal særlig træning, hvis de ikke har kompetencerne til at begynde på en uddannelse.

NEJ TIL HAVNETUNNEL - JA TAK TIL METRO OG LETBANE
Metro, letbane og cykeltrafik skal udbygges. Antallet af individuelle pendlere i bil må ikke stige i København, selvom indbyggertallet stiger. Havnetunnelen vil skabe mere individuel biltrafik. Metro til Sydhavnen og letbane til Brønshøj skal igang nu.

Borgerrepræsentationen - Klaus Mygind

Hvor var verden uden håndværk?

Univers
Mobil navigation