Repræsentanter og kandidater

SF Østerbro har repræsentanter mange steder, og hver gang vi går til valg kæmper vi for at få valgt vores kandidater. Hvem SF Østerbro støtter er noget der altid besluttes på medlemsmøder. 

Herunder kan du se hvem vi fører valgkamp for til det kommende folketingsvalg, samt hvem der repræsentere os i Regionsrådet, Borgerrepræsentationen, Lokaludvalget og internt i SF.

Fanen

 

Borgerrepræsentationen

Socialistisk Folkeparti har 6 medlemmer af Borgerrepræsentationen. En af dem er Ayfer Baykal som kommer fra Østerbro og som SF Østerbro støttede i sidste valgkamp. Ayfer er Socialistisk Folkepartis socialordfører og medlem af socialudvalget. Derudover er Ayfer også gruppeformand for vores gruppe på Rådhuset.

Ayfer.jpg

Regionsrådet

Socialistisk Folkeparti har 2 medlemmer af Region Hovedstadens Regionsråd. Den ene af dem er Jens Mandrup Rasmussen, som SF Østerbro støttede i sidste valgkamp og som også er medlem af partiforeningen. Valget i 2013 var det første hvor Jens blev valgt. Jens er formand for regionens Miljø- og Trafikudvalg og sidder i Movias bestyrelse. I Miljø- og Trafikudvalget arbejder Jens med jordforurening, råstoffer, klima, trafik og den grønne omstilling generelt.

Jens Mandrup Rasmussen

Folketingskandidater

Til folketingsvalgkampen i 2015 har SF Østerbro valgt at støtte 3 kandidater; Pia Olsen Dyhr, Özlem Cekic og Jonas Niemann. Det betyder det er dem vi sætter valgplakater op for, deler flyers ud for og støtter økonomisk. Beslutningen om dette blev taget på vores medlemsmøde 23. juni 2014. Det blev ligeledes besluttet at bruges lang flest af vores ressourcer på Pia Olsen Dyhr.

Univers
Mobil navigation