SF- Odenses Folketingskandidater

Her kan du læse om SF- Odenses folketingskandidater, som opstiller til næste folketingsvalg

Karsten Hønge- Odense Øst

59 år, 3 børn, 1,5 barnebarn og kæreste, som også har børn og børnebørn. Jeg har et godt humør, og stor iver efter at arbejde for SF. Medlem af Folketinget og partiets ledelse. Mange år beskæftiget som tømrersvend og senere fagforeningsformand på Fyn. Tidligere medlem af Regionsrådet for Syddanmark, Odense Byråd og Fyns Amtsråd. Man skal høre og se forskellen på venstre og højre. Det varme vand skal være varmt og det kolde koldt. Jeg taler lige ud af posen, og prøver aldrig på, at være venner med alle!

 Klik på pilen, for at se mine mærkesager

 

Karsten 60 S..jpg

Mærkesager:
På et skridsikkert fundament af stærke værdier om social retfærdighed og miljømæssig bæredygtighed giver vi håb om en ny retning. SF er partiet for sygeplejersker, tømrere, socialrådgivere, pædagoger, lærere og alle andre almindelige mennesker. Vi er også tillidsrepræsentanter for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og på bunden af samfundet.

Kontakt:
karsten.honge@ft.dk
https://www.facebook.com/karstenhoenge/

Line Mørk- Odense Syd

Blev oprindeligt uddannet pædagog og siden lærer. Jeg er nu glad folkeskolelærer på 12. år på H C Andersen Skolen, i Vollsmose. Gennem årene har jeg arbejdet en del med fagpolitik. Var AMR, da Odense Kommune arbejdsmiljøcertificerede alle 35 folkeskoler og var efterfølgende TR, under bl.a. lockouten og i marts blev jeg valgt til styrelsen i Odense Lærerforening. I 2013-2017 sad jeg i Odense Byråd, med plads i Børn- og Ungeudvalget. - Og vigtigst, er jeg stolt mor til 2 unge mænd på 25 og 16 år.

Klik på pilen, for at se mine mærkesager

Line 60 A.jpg

Mærkesager: Uddannelse uden social slagside! Hele mennesker skabes i mit univers af personlige, sociale og faglige kompetencer - og det sidste afhænger af de to første! SLUT med test- og sammenligningstyranniet, der på ingen måde giver plads til dannelsen. Jeg vil kæmpe med næb og klør for at ALLE får en chance og ingen efterlades på perronen. Vi har brug for alle mennesker!

Kontakt:
line.moerk@gmail.com
https://www.facebook.com/LineMoerkSF/

Ditte Helene Rasmussen- Odense Vest

Jeg har et hjerte, der er grønt og rødt på samme tid, og derfor meldte jeg mig som 16-årig ind i SF og SFU. Det var kampen imod klimaforandringer og social uretfærdighed, der fik mig engageret i politik, og det er stadig den kamp, der driver mig i dag. Jeg kæmper for et stærkt SF, der har fokus på frihed, lighed og grøn omstilling.

Jeg er 25, studerer Socialt Arbejde på Aalborg Universitet og bor i Odense med min kæreste. Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i SF Odense og tidligere byrådskandidat.

Klik på pilen, for at se mine mærkesager

Ditte 60 A.jpg

Mærkesager:
Jeg kæmper for en progressiv klimapolitik med en bæredygtig energisektor, regulering af landbruget og en styrket offentlig transport. Vi skal sætte en stopper for den stigende ulighed, bekæmpe skattely og regulere finanssektoren, og bruge pengene på styrket velfærd. Der er brug for en markant forbedring af psykiatrien, en bedre kapacitet, flere medarbejdere og inddragelse af patienter og pårørende.

Kontakt:
ditte.helene@hotmail.com
https://www.facebook.com/stemditte/

 

Univers
Mobil navigation