Politikere og kandidater KV 17

057.JPG 

Byrådsmedlem og 1. viceborgmester og medlem af SF`s landsledelse og KL

Mikkel Dragmose-Hansen

mail:  mikkeldhansen@hotmail.com

Læs kronik af Mikkel Dragmose-Hansen og Anette Vilhelmsen i FS om Socialøkonomiske virksomheder.

 

 

 

 Byrådsmedlem :Mikkel Dragmose-Hansen 30 år Uddannelse: Cand. scient.adm. fra Ålborg Universitet Arbejde: Projektkoordinator Projektkoordinator: Aktivt medborgerskab Vejle Kommune .

Formand for Den rytmiske efterskole i Båring

Har siddet i byrådet siden 1/1 2009.

Kontakt mail: mikkeldhansen@hotmail.com

Tlf. 22 80 95 26

Plads i Økonomiudvalget 1. viceborgmesterposten Næstformand i skoleudvalget Formand for ungdomsskolebestyrelsen Plads i produktionsskolen Plads i turistforeningen Mindre afledte poster så som repræsentantskabet i Ejby hallerne.

Samtidig er det meget glædeligt at vi har fået forhandlet poster hjem til Hanne Lauritsen - plads i beredskabskommissionen og hegnssynet

 

 

Kandidater til Kommunalvalget 2017

 

Hermed resultatet af afstemningen om rækkefølgen på listen til kommunevalget 2017

Mikkel Dragmose -Hansen nr. 1 med 18 stemmer

Pia Havgaard Henriksen nr. 2 med 7 stemmer

Jonas Ammundsen SF/SFU nr 3 med 4 stemmer (Jonas har trukket sig som kandidat idet han rejser fra byen) Så der findes en ny SFU som kandidat

Kurt Mulvad nr. 4 med 7 stemmer

Morten Thomsen nr. 5 med 4 stemmer

Ole Holm Madsen nr. 6

Der blev trukket lod mellem Kurt og Pia som begge havde fået 7 stemmer. SFU har 3 pladsen Antal der har stemt 21 ud af 56 medlemmer, hvilket giver en stemmekvotient på 37,5% Antal stemmer pr. stemmeberettiget 1,95

 Læs om alle kandidaterne Her:

 Endvidere stiller Ole Holm Madsen op på listen :

Jeg er tidligere byrådsmedlem for SF, og har valgt at stille op til dette års kommunalvalg i Middelfart Kommune. Jeg bidrager med erfaring som lokalpolitiker, da jeg har siddet i byrådet for SF i godt 11 år i perioden 1987-2001. Jeg bor i Strib og har senest været aktiv omkring Strib Bibliotek og Strib Lokalarkiv. - Jeg har valgt at stille mig til rådighed for SF ved kommunalvalget. For at kæmpe for nogle stærke lokalsamfund og gode vilkår for vores socialt udsatte borgere.

 

 

Folketingskandidat for SF Assens og SF Middelfart og Nordfyn

undefined

 

Folketingskandidat : Assens og Middelfart/Nordfyn

Poul Erik Kristiansen

Mågevej 5

5620 Glamsbjerg

Tlf: 25 38 77 50

mail: poul.e.kristiansen@privat.tdcadsl.dk
Hjemmeside: www.poul-erik-kristiansen.dk


Fynbo, enkemand, far til fire nu voksne børn og bedstefar for nogle dejlige børnebørn.

Rødderne er spiret frem fra arbejderklassen. Begreber som loyalitet og ikke at rende fra sin plads i utide er for mig et "must" Lyttende, men også indstillet på at der på et tidspunkt nødvendigvis skal slås streger i sandet til fællesskabets bedste, uden at vi dog glemmer hvad vi står for.


Arbejdet et helt arbejdsliv, både på gulvet med værktøj i hånden, samt i ledende stillinger, ligesom udfordringen som selvstændig også har været afprøvet. Har ikke læst mange tykke bøger om samfundsvidenskab, men er med "livets skolegang" i både medgang og modgang klar og parat til helhjertet at arbejde i SF´s politiske maskinrum. Håndværkeren er klar til at arbejde for et mere solidarisk samfund, med mindre ulighed!


Formand i SF Assens samt bestyrelsesmedlem i SF Fyn og SF Syddanmark Bestyrelsesmedlem for SF i Assens kommunes forsyningsselskab.
63 år og bor i Glamsbjerg i Assens kommune på Fyn

Univers
Mobil navigation