Lokale SF-politikere

Jesper Hempler

Formand for Miljø og teknik og medlem af økonomiudvalget

jesper1.150.178.s.jpg
Mit navn er Jesper Hempler

Jeg er 53 år gammel og bor i Kerteminde by, med min hustru Marianne. Mariannes voksne børn Louise og Anders har forladt reden, men vi er blevet beriget med barnebarnet Anna.

Jeg er uddannet pædagog og har talrige erfaringer fra Børn– og ungeområdet. Jeg har ligeledes erfaring med undervisning og uddannelse. På 11 år er jeg ansat som leder af Børnehaven Fjordvang i Kerteminde. Det har givet mig en indsigt i hvordan en kommune arbejder men også inspiration til, at noget kan gøres på andre måder. Jeg har kontakt til mennesker i alle aldre, og igennem livet har jeg mødt et væld af borgere med vidt forskellige forudsætninger og vilkår. Dette har vakt min politiske interesse, og det har givet mig en forståelse af, hvor afgørende den kommunale indsats kan være for, at skabe lige muligheder for det enkelte menneske.

I en stor del af mit liv har jeg været udøvende musiker/sangskriver. Det har givet mig en indsigt i hvor vigtigt det er, at give gode rammevilkår for selvstændige og iværksættere.

Politisk er jeg især optaget af kernevelfærds områderne som børn, skole og ældre/handicapområdet. Men også arbejdsmarkeds politik og kulturområdet har min interesse.

Jeg er selv opvokset i det danske foreningsliv, og har den største respekt, for alle de frivillige der yder en afgørende indsats. Jeg vil arbejde for, at gøre Kerteminde Kommune til et endnu bedre sted at være for alle der har lyst til at være her.

Tlf: 2076 2871

Ghariba T Ebrahim

Byrådsmeldlem for SF-Kerteminde
Medlem af Børn, unge og uddannelsesudvalget

21730923_1560803507275210_2583542575870067728_n.jpg

Ghariba T. Ebrahim

Bor i Kerteminde hvor hun har sin egen Frisørsalon.

Ghariba kom i byrådet i 2018, hvor hun fortsatte SF´s arbejde for Børn, unge og deres uddannelse.

Ghariba er fra Iran, er kommet til Danmark som flygtning og har et hjerte der brænder for en god integration.

Univers
Mobil navigation