d. 8.11.2017

 

 

Haderslev Sygehus.

 

Haderslev Sygehus blev lukket for knap fire år siden og bortset fra en kort periode som asylcenter har den store bygning ved Haderslev Dam stået tom. Ejendommen er ejet af det statslige ejendomsselskab Freja, der overtog sygehuset for 40 mio. – oprindelig havde regionen prisfastsat ejendommen til en indtægt omkring en halv milliard kroner. Intet tyder p.t. på, at der kommer en køber til bygningen, som vil skabe ny aktivitet i den.

 

Det er på tide, at det bliver afklaret, hvad der skal ske med denne bygning. Jo længere tid, der går jo mere forfalder bygningen og området omkring den. Derfor vil SF i starten af den nye byrådsperiode foreslå, at Byrådet indleder en forhandling med Freja for at få afklaret, hvad der skal ske med bygningen.

 

Haderslev Kommune har behov for at få afklaret, hvad det enestående område omkring Dammen skal bruges til. Det står sygehusbygningen i vejen for. Derfor må Freja afkræves en tilkendegivelse om, hvilke planer de har, og hvilket tidsperspektiv der er for disse planer, så kommunen kan indlede processen med at lægge nye planer for området.

 

Bent Iversen

Spidskandidat for SF til Byrådsvalget

Fælleslykkevej 34

6100 Haderslev

 

Univers
Mobil navigation