Ledige stillinger

Ledige stillinger slås op nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger til job eller praktik kan sendes til sf@sf.dk

Job i SF foto.png

Praktikant til Margrete Auken i Europa-Parlamentet i Bruxelles

Drømmer du om at føre rød-grøn politik, opleve Europa-Parlamentet indefra og nyde forårets spiren syd for den danske grænse? Margrete Auken søger en akademisk praktikant fra d. 1. februar 2018 til 15. juli 2018 i Bruxelles. 

Margrete_Auken_1920x640(560).jpg

Som kollega på kontoret vil du få ansvar for at administrere Margretes aktiviteter i Petitionsudvalget, der arbejder med borgerrettigheder, og i delegationen til Palæstina, som Margrete er medlem af. Du vil skulle rådgive hende i tæt samarbejde med den Grønne Gruppes rådgivere. Du vil desuden få et skarpt indblik i Margretes øvrige kerneprioriteter, som er sundhed, miljø og klima.

Som praktikant hos Margrete rejser du fra Bruxelles med

  •         Erfaring med konkrete politikområder og interessevaretagelse
  •         Stort indblik i arbejdsgangen i Parlamentet, både i Bruxelles og i Strasbourg, og i EU’s institutioner
  •         Brug af viden og redskaber fra dit studie i konkret politisk arbejde
  •         Erfaring med pressearbejde

Arbejdsopgaver som praktikant

Som kollega på kontoret får du dine egne ansvarsområder. Du er hovedansvarlig for Petitionsudvalget og for Palæstinadelegationen, og skal forberede og deltage i møder, samt assistere Margrete med udarbejdelse af rapporter, ændringsforslag og talepunkter.

Kontoret samarbejder om pressearbejde og udarbejdelse af nyhedsbrev, hjemmeside, sociale medier, osv.

Praktikanten hjælper desuden med til alle andre opgaver, herunder planlægning og gennemførelse af seminarer, konferencer og høringer. Dertil kommer administrativt arbejde, herunder gennemgang af post og e-mails, og andre forefaldende rutineopgaver.

Om den rette kandidat

For at komme i betragtning til praktikantstillingen forventer vi at du har et kendskab til EU’s institutioner og lyst til at lære mere. Du har interesse for og også gerne erfaring med Margretes politikområder. Det vil være en fordel hvis du har gerne erfaring med organisationsarbejde, politisk arbejde og/eller politisk research. Det er ikke et krav at du er medlem af SF.

Du har lyst til at prøve kræfter med pressearbejde, både de traditionelle medier og sociale medier. For at begå dig på arbejdspladsen skal du have gode sprogkundskaber både på dansk og på engelsk.

Vi forventer, at du kan arbejde sikkert og selvstændigt med dine egne ansvarsområder, og at du har lyst til at arbejde med mange forskelligartede opgaver i et til tider højt tempo. Sidst men ikke mindst forudsætter vi gode samarbejdsevner og godt humør.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til politisk konsulent Emilia Valbum på mail emiliabadstue.valbum@europarl.europa.eu eller telefon+32-228-47-327.

Ansøgning, CV og eventuelle udtalelser sendes til emiliabadstue.valbum@europarl.europa.eu senest d. 19. oktober. Samtaler vil efterfølgende blive afholdt i København.

Bliv opdateret på nye jobopslag i SF via Facebook


Univers
Mobil navigation