Ledige stillinger

Ledige stillinger slås op nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger til job eller praktik kan sendes til sf@sf.dk

Job i SF foto.png

SF søger digital engagements- og kommunikationsmedarbejder

SF søger kommunikationsmedarbejder som skal arbejde med styrkelse af vores digitale kommunikation med medlemmer og sympatisører. Du vil få en spændende arbejdsdag med gode kolleger i et uformelt og krævende politisk miljø på Christiansborg og lejlighedsvis skulle deltage i aktiviteter rundt omkring i landet. Du skal trives i en travl hverdag, være holdspiller, initiativrig og kreativ.  

Du skal arbejde med styrkelse af SF’s og vores folketingsmedlemmers digitale kommunikation med medlemmer og sympatisører. Arbejdet omfatter:  

 • Videreudvikling og implementering af engagements- og kommunikationsstrategi
 • Opbygning af sympatisørdatabase
 • Udvikling af målrettet kommunikation og deltagelsesmuligheder 
 • Understøttelse af SF’s tilstedeværelse på sociale medier, inklusive produktion af indhold
 • Grafiske opgaver, der understøtter SF’s politiske kommunikation
 • Assistance til SF’s folketingsmedlemmer ift. indhold og effektiv brug af kommunikationskanaler

Vi lægger vægt på at du har: 

 • Kommunikationsfaglig baggrund
 • Erfaring med målrettet brug af sociale medier
 • Erfaring med lead-generering og CRM
 • Kendskab til arbejde med database og SQL
 • Et sikkert grafisk blik og arbejder rutineret i InDesign og Illustrator
 • Politisk tæft, strategisk sans og kendskab til venstrefløjen

Ansøgningen sendes til sf@sf.dk så vi har den senest den 3. april. Samtaler forventes afviklet uge 16/17. Tiltrædelse 1. juni.

Spørgsmål kan rettes til SF’s sekretariatsleder Jens Andersen 6162 3224.

SF søger praktikanter til politik og kampagne

Synes du at valgkamp, politik og kommunikation er toppen? Nu har du chancen for at være en del af holdet, når SF fører valgkamp op mod kommunal- og regionsvalget i 2017.

Dagligdagen foregår i politikkens hjerte på Christiansborg, hvor du får indblik i forskellige politikområder, forhandlinger og politiske processer.

Vi har en hektisk hverdag, hvor der ofte er mange bolde i luften. Vi forventer derfor, at du kan bevare overblikket, når der er travlt, men giver dig også mulighed for at byde ind med egne forslag til politikudvikling og kampagner, ligesom du kan præge dit arbejde, så du opnår de kompetencer, du ønsker, under praktikken.  Vi lægger stor vægt på din motivation og engagement i forhold til praktikopholdet. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads hvor der ikke er langt fra idé til handling og hvor du får stort ansvar og mulighed for at påvirke den politiske dagsorden. Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet partipolitisk, så længe du har mod på en udfordring og er klar på at engagere dig 100%.   

Uanset hvilken stilling du søger lægger vi vægt på, at du har politisk drive og engagement. Du er god til at skrive, researche og besvare mangeartede henvendelser fra borgere, pressen m.fl. Du har desuden en grundlæggende forståelse for politik, kampagne og kommunikation, men har også mod på at løse administrative opgaver. Du forventes have en hurtig og sikker hånd, når det kommer til skriftlige produkter og du kan både arbejde selvstændigt og efter instruktion, afhængigt af hvad der er brug for den enkelte dag.

Politisk praktikant:

Som praktikant for et Folketingsmedlem skal du især bidrage til det parlamentariske arbejde, rådgivning, mødeforberedelse og kommunikation af SF’s politik. Du vil skulle bidrage til behandling af lovforslag og skal skrive notater, debatindlæg, pressemeddelelser og anden skriftlig kommunikation. Vi forventer, at du har en stærk interesse og forståelse for det politiske arbejde og er en dygtig formidler. 

Du kan læse om folketingsmedlemmernes ordførerskaber her: sf.dk/dine-politikere/folketingsmedlemmer. Skriv gerne hvilke politiske områder du interesserer dig mest for i ansøgningen. 

Kampagnepraktikant:

Som praktikant i kampagneafdelingen vil en stor del af arbejdet dreje sig om forberedelse og udførsel af valgkampen op til kommunal- og regionsrådsvalget 21. nov. 2017. Vi forventer, at du har en grundlæggende interesse og forståelse for kampagnearbejde og kommunikation og er klar til at lære mere.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Du vil som praktikant tage aktivt del i at anvende og udvikle dine kompetencer. Derfor vil du løbende få faglig feedback på dit arbejde. I SF lægger vi vægt på, at du som praktikant er studerende og ser praktikforløbet som en naturlig del af din videregående uddannelse. Det er derfor et krav, at du kan få merit for tiden i SF’s Folketingsgruppe. Praktikken begynder i august 2017 og løber typisk frem til slutningen af januar 2018. I begyndelsen af perioden vil der være et kort introforløb med en række kurser, sommermøder og indføring i de praktiske og politiske processer. Praktikken er ulønnet, men SF giver gratis frokost i Folketingets kantine Snapstinget under praktikken. 

Send en kortfattet ansøgning samt CV til sf@sf.dk senest den 31. marts 2017.
For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Jens Andersen på tlf. 3337 4487.

Bliv opdateret på nye jobopslag i SF via Facebook


Univers
Mobil navigation