Ledige stillinger slås op nedenfor. 
Uopfordrede ansøgninger til job eller praktik kan sendes til sf@sf.dk

Økonom i SF

Har du lyst til at arbejde på Christiansborg og bidrage til at udvikle SF’s politik? Kan du bruge din økonomiske faglighed til at klæde vores politikere på til aktuelle debatter? Så er jobbet som økonom i SF’s folketingsgruppe måske noget for dig.

Jobbet

Som økonom i SF skal du varetage rådgivning inden for generel økonomisk politik, velfærd, lighed/ulighed og udvikling af den offentlige sektor. Du indgår i et team som bistår folketingsgruppen med det daglige parlamentariske arbejde, kommunikation, politisk sparring og idéudvikling.

Dig

Vi forventer relevant videregående uddannelse (cand. polit., oecon. el.) og politisk interesse. Du er stærk i skriftlig kommunikation, kan tænke kreativt og samtidig være grundig og præcis. Du trives med en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Os

SF har 25 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede rådgivere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.  

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge de opslåede stillinger.

Ansøgning sendes til sf@sf.dk senest mandag den 11. juni. Samtaler forventes holdt 18. juni. Tiltrædelse 1. august eller snarest herefter.

Spørgsmål kan rettes til SF’s økonom Nis Graulund 6162 4202 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

Bliv opdateret på nye jobopslag i SF via Facebook


Univers
Mobil navigation