Ledige stillinger

Ledige stillinger slås op nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger til job eller praktik kan sendes til sf@sf.dk

Job i SF foto.png

Praktikanter til politik eller kommunikation

Synes du, at politik, kommunikation og lovgivningsarbejde er toppen? Så er det måske noget for dig at blive praktikant i SF’s folketingsgruppe i forårssemesteret. Du kan enten søge praktik hos et folketingsmedlem eller i vores kommunikations- og kampagneteam.

Dagligdagen foregår i politikkens hjerte på Christiansborg, hvor du får indblik i forskellige politikområder, forhandlinger og politiske processer.

Vi har en hektisk hverdag, hvor der ofte er mange bolde i luften. Vi forventer derfor, at du kan bevare overblikket, når der er travlt, men vi giver dig også mulighed for at byde ind med egne forslag til politikudvikling og kampagner, ligesom du kan præge dit arbejde, så du opnår de kompetencer, du ønsker, under praktikken. Vi lægger stor vægt på din motivation og engagement i forhold til de opslåede stillinger. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling og hvor du får stort ansvar. Det er ikke et krav, at du tidligere har arbejdet partipolitisk, så længe du har mod på en stejl læringskurve.  

Vi lægger vægt på, at du har politisk drive og engagement. Du er god til at skrive, researche på internettet, og besvare mangeartede henvendelser fra borgere, pressen m.fl. Du har desuden en grundlæggende forståelse for politik og kommunikation. Du forventes have en hurtig og sikker hånd, når det kommer til skriftlige produkter og du kan både arbejde selvstændigt og efter instruktion, afhængigt af, hvad der er brug for den enkelte dag.

Politisk praktikant

Som praktikant for et Folketingsmedlem skal du især bidrage til rådgivning, mødeforberedelse og kommunikation af SF’s politik. Du vil være en del af det lovforberedende arbejde og skal skrive notater, debatindlæg, pressemeddelelser og anden skriftlig kommunikation. Du kan læse om folketingsmedlemmernes ordførerskaber her http://sf.dk/dine-politikere/folketingsmedlemmer. Skriv gerne hvilke politiske områder du interesserer dig mest for i ansøgningen. Vi forventer, at du har en stærk interesse og forståelse for det politiske arbejde og er en dygtig formidler.

KOMMUNIKATIONSpraktikant

Som praktikant i vores kommunikations- og kampagneteam kan du enten have hovedfokus på digital og visuel kommunikation eller på kampagneorganisering. Vi forventer at du har en grundlæggende interesse og forståelse for arbejdet med kampagne og kommunikation og er klar til at lære mere.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Du vil som praktikant tage aktivt del i at anvende og udvikle dine kompetencer. Derfor vil du løbende få faglig feedback på dit arbejde. I SF lægger vi vægt på, at du som praktikant er studerende og ser praktikforløbet som en naturlig del af din uddannelse. Det er derfor et krav, at du kan få merit for tiden i SF’s Folketingsgruppe. Praktikken begynder i februar 2018 og løber typisk frem til slutningen af juni 2018. I begyndelsen af perioden vil der være et kort introforløb med indføring i de praktiske og politiske processer. Praktikken er ulønnet, men der er mulighed for, at der kan ydes en økonomisk erkendtlighed på op til 3000 kr om måneden for indsatsen under praktikopholdet.

Send en kortfattet ansøgning samt CV til sf@sf.dk snarest muligt. Ansøgninger behandles løbende. For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Jens Andersen på tlf 3337 4487.

Økonomistuderende søges til SF’s Folketingsgruppe

Har du lyst til at arbejde på Christiansborg og bidrage til at udvikle SF’s politik? Kan du bruge din økonomiske faglighed til at underbygge aktuelle forslag og klæde vores politikere på med fakta? Så er jobbet i SF’s folketingsgruppe måske noget for dig.

Jobbet

Som økonomisk studentermedhjælper skal du bidrage til research, beregninger og varetage rådgivning inden for generel økonomisk politik og i forhold til konkrete politiske forslag, udspil og forhandlinger på alle politikområder. Du indgår i et team som bistår folketingsgruppen med det daglige parlamentariske arbejde, kommunikation, politisk sparring og idéudvikling. Der er tale om en nyoprettet stilling, og vores udgangspunkt er, at omfanget er 15 timer om ugen – med en vis fleksibilitet efter dine ønsker. Der kan evt. blive tale om fuldtidsansættelse efter afsluttet uddannelse.

Dig

Vi forventer, at du er på afsluttende del af din økonomiuddannelse (polit. el.), har godt styr på teorien, godt kendskab til datakilder som f.eks. Statistikbanken og er grundig og præcis. Det vil være en fordel, hvis du er politisk interesseret, stærk i kommunikation og kan tænke kreativt. Du trives med en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer. 

Os

SF har 25 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede rådgivere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest – og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge den opslåede stilling.

Ansøgning sendes til sf@sf.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til SF’s økonom Nis Graulund 6162 4202 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

Bliv opdateret på nye jobopslag i SF via Facebook


Univers
Mobil navigation