Ledige stillinger slås op nedenfor. 
Uopfordrede ansøgninger til job eller praktik kan sendes til sf@sf.dk

Presse- og kommunikationsrådgiver for Margrete Auken

Brænder du for rød og grøn politik og vil du være med til at engagere den danske befolkning i SF's arbejde i EU? Så læs videre

Margrete Auken SEPT 2017 foto William Vest-Lillesoe-3.jpg

Vil du være med til at engagere og informere den danske befolkning om Margrete Aukens utrættelige kamp mod skatteunddragelse og den kulsorte lobby i EU? Brænder du også for et grønt Europa og vil du give stemme til kampen i EU mod sundhedsskadelige pesticider og luftforurening? Ønsker du at sætte demokrati, åbenhed og samarbejde på tværs af landegrænser på den danske dagsorden? Er du ikke bange for at ringe til en journalist og sætte hende ind i kompliceret EU lovgivning – simpelthen fordi sagen er for vigtig til at lade være? Så er jobbet som presse- og kommunikationsrådgiver for Margrete Auken, SF’s medlem af Europaparlamentet, måske noget for dig. 

JOBBET

Stillingen er 25 timer om ugen. Arbejdsstedet er Christiansborg, hvor Margrete Aukens medarbejdere i Danmark har et nært samarbejde med SF’s øvrige team. Som presserådgiver skal du bidrage til at synliggøre Margrete Aukens arbejde i Europaparlamentet gennem sparring og idéudvikling, lancering af udspil, tilstedeværelse på sociale medier, opsøgende pressearbejde samt research i forbindelse hermed.

DIG

Vi forventer, at du har relevant journalistisk/kommunikationsfaglig uddannelse, mestrer politisk kommunikation og skriver godt. Du har politisk tæft og strategisk sans. Du kender til Europapolitik. Erfaring med nyhedsjournalistik og sociale medier. Kendskab til SF's og Den Grønne Gruppes politik er en fordel men ikke et krav. Det er gåpåmod, lyst og energi til at påvirke den politiske dagsorden inden for de områder Margrete Auken og Den Grønne Gruppe arbejder med til gengæld – det er aktuelt især klima, miljø, arbejdstagerrettigheder, skatteunddragelse, flygtninge og udviklingslandene. Du tager initiativ, skaber hurtige resultater og øjner muligheder, hvor de opstår. Du er udadvendt og forstår hurtigt at danne dig et netværk både i Danmark og i Bruxelles.

OS

Du kommer til at arbejde tæt sammen med det grønneste og det mest erfarne medlem af Europaparlamentet. Margrete Auken har to fuldtidsmedarbejdere i Bruxelles og tre deltidsmedarbejdere i Danmark, og der er et tæt samarbejde med SF’s folketingsgruppe og medarbejdere – i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede rådgivere og pressemedarbejdere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet i Europaparlamentet lægger på mange måder rammerne for den politik, der kan føres i medlemslandene, og det er afgørende for os, at flere i Danmark bliver delagtige i europæisk politik. Både I Europaparlamentet og på Christiansborg er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. Sammen er vi stærkest og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge den opslåede stilling.

Ansøgningen sendes til sf@sf.dk senest den 5/4. Tiltrædelse 1. juni.

Spørgsmål kan rettes til EU-rådgiver Jesper Svendsen 6162 3881 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

ER DU VORES NYE TELEMARKETING KOORDINATOR?

Vær med til at engagere flere i kampen for et mere solidarisk og grønt Danmark! Har du erfaring som teamleder for et call-center? Går du gerne forrest og griber røret? Brænder du for at engagere og motivere folk omkring dig? - Så har vi jobbet til dig.

Telefon80er.jpg

Jobbet

Som SF’s nye telemarketing koordinator vil du få en nøglerolle i vores arbejde med at engagere danskere i kampen for et mere grønt og socialt Danmark. Du vil stå i spidsen for vores nyetablerede interne call-center og vil både have ansvaret for at motivere vores teamledere og vores kampagnemedarbejdere. Du skal med gå-på-mod og passion løfte niveauet for, hvad vores kampagnemedarbejdere præsterer via motivation og coaching. Udgangspunktet for dit arbejde skal basere sig på egne erfaringer med telemarketing.

Arbejdstiden vil ligge udenfor normal arbejdstid og vil bestå af 2-3 ringeaftener om ugen, hvor du vil møde lidt før resten af teamet (fra cirka 15:30-21). Vi forventer, at du kan arbejde cirka 10-15 timer om ugen. Arbejdet foregår i SF’s lokaler på Christiansborg. Vi gør meget ud af, at teamet får et stærkt sammenhold, og at I engagerer jer i ambitionen om at styrke SF og fremme forudsætningerne for at realisere SF’s politik.

SF tilbyder et fleksibelt job, hvor du skal deltage i minimum to vagter om ugen fra søndag til torsdag. Lønnen som studentermedhjælper fastsættes efter gældende overenskomst til en timeløn på 126,67 kr. i timen de første tre måneder og derefter 146,41 kr. i timen.

Dig

Vi forventer, at du er studerende. Du har års erfaring med telemarketing- og teamledelse. Du kan lide at tage ansvar og er fagligt engageret i telemarketing som fag, herunder at analysere på resultater og samtaler. Du er dygtig til at coache og uddanne kampagnemedarbejderne, så de opnår succes på telefonen. Du har et positivt mind-set og er motiverende og engagerende. Sidst men ikke mindst er du selv indstillet på at gribe telefonen, og gå forrest i hvervningen af medlemmer til SF om end din opgave primært bliver at hjælpe dine kolleger.

 

Os

Vi tilbyder en enestående mulighed for at gøre en forskel for SF’s politiske arbejde. SF har 25 medarbejdere, der står til rådighed for folketingsgruppen, medlemmer af Europa Parlamentet og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldbordet og kaffemaskinen.

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge den opslåede stilling. Dog er det en forudsætning for at kunne begå sig i jobbet, at du taler flydende dansk.

Ansøgning sendes til nils.broegger@ft.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til SF’s Kampagneleder Nils Brøgger på 6162 4946.

Økonomistuderende søges til SF’s Folketingsgruppe

Har du lyst til at arbejde på Christiansborg og bidrage til at udvikle SF’s politik? Kan du bruge din økonomiske faglighed til at underbygge aktuelle forslag og klæde vores politikere på med fakta? Så er jobbet i SF’s folketingsgruppe måske noget for dig.

Jobbet

Som økonomisk studentermedhjælper skal du bidrage til research, beregninger og varetage rådgivning inden for generel økonomisk politik og i forhold til konkrete politiske forslag, udspil og forhandlinger på alle politikområder. Du indgår i et team som bistår folketingsgruppen med det daglige parlamentariske arbejde, kommunikation, politisk sparring og idéudvikling. Der er tale om en nyoprettet stilling, og vores udgangspunkt er, at omfanget er 15 timer om ugen – med en vis fleksibilitet efter dine ønsker. Der kan evt. blive tale om fuldtidsansættelse efter afsluttet uddannelse.

Dig

Vi forventer, at du er på afsluttende del af din økonomiuddannelse (polit. el.), har godt styr på teorien, godt kendskab til datakilder som f.eks. Statistikbanken og er grundig og præcis. Det vil være en fordel, hvis du er politisk interesseret, stærk i kommunikation og kan tænke kreativt. Du trives med en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer. 

Os

SF har 25 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede rådgivere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest – og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge den opslåede stilling.

Ansøgning sendes til sf@sf.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til SF’s økonom Nis Graulund 6162 4202 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

Studentermedhjælpere: Grib røret

Har du talegaverne i orden, er interesseret i politik og vil du gerne kæmpe for, at SF får politisk medvind? Så har vi jobbet til dig.

Jobbet

SF søger studentermedhjælpere til at være en del af det team, som skal sikre, at der på tværs af landet bliver flere medlemmer af SF, og at flere tager del i kampen for et grønnere og mere socialt Danmark.

Opgaven består i at ringe til tidligere medlemmer og andre, der har vist interesse for SF’s arbejde, for at høre om de vil blive medlem af SF, og på den måde bidrage til SF’s vigtige arbejde.

Du vil blive undervist i, hvordan du henvender dig bedst muligt over telefonen, retoriske virkemidler mv. Samtidig vil du få et indblik i SF’s politik og opnå skarp træning i, hvordan du mundtligt formidler politiske pointer på en overbevisende og troværdig måde.

Arbejdstiden vil ligge udenfor normal arbejdstid og vil bestå af 2-3 ringeaftener (16:30- 21:00) om ugen. Arbejdet foregår i SF’s lokaler på Christiansborg. Vi gør meget ud af, at teamet får et stærkt sammenhold, og at I engagerer jer i ambitionen om at skabe et Danmark, der hænger sammen.

Vi tilbyder et fleksibelt job, hvor du skal tage minimum én vagt om ugen af 4,5 times varighed fra mandag til torsdag. Der vil være mulighed for, at du kan tage op til 3 vagter om ugen. Lønnen som studentermedhjælper fastsættes efter gældende overenskomst til en timeløn på 125,67 kr. i timen de første tre måneder og derefter 146,41 kr. i timen.

Dig

Vi forventer, at du er studerende. Du skal være udadvendt og have let ved at tale med og lytte til forskellige mennesker over telefonen. Vi ser gerne, at du har kendskab til SF, og er en ildsjæl, der engagerer dig i et eller flere af vores politikområder. Du skal være god til at argumentere for din sag. Vi forventer, at du er positiv og at du ikke lader dig slå ud af et nej. Samtidig er det en fordel, hvis du bliver motiveret af målsætninger og resultater. Du skal have lyst til at udvikle dine kommunikative evner. Det er et plus men ikke et krav, hvis du har erfaring med telemarketing.

Os

Vi tilbyder en enestående mulighed for at gøre en forskel for SF’s politiske arbejde ved at skaffe flere medlemmer til partiet. SF har 25 medarbejdere, der står til rådighed for folketingsgruppen, medlemmer af Europa Parlamentet og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldbordet og kaffemaskinen.

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge den opslåede stilling. Dog er det en forudsætning for at kunne begå sig i jobbet, at du taler flydende dansk.

Ansøgning sendes til Nils.Broegger@ft.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til SF’s Kampagneleder Nils Brøgger på 6162 4946. 

Bliv opdateret på nye jobopslag i SF via Facebook


Univers
Mobil navigation