Ledige stillinger slås op nedenfor. 
Uopfordrede ansøgninger til job eller praktik kan sendes til sf@sf.dk

Udviklingspolitisk rådgiver og projektkonsulent

Har du lyst til at arbejde med demokratiprojekter i udviklingslande og være med til at styrke SF som et internationalt orienteret parti? Så har vi en spændende stilling.

Har du lyst til at arbejde med demokratiprojekter i udviklingslande og være med til at styrke SF som et internationalt orienteret parti? Vil du bidrage til, hvordan de globale udfordringer kan mødes med konkrete solidariske og grønne svar? Kan du samarbejde med meget forskellige aktører og styre komplekse projekter i udviklingslande? Kan du se, hvor SF kan tilføre værdi til partier i udviklingslande og konkret engagere og lede frivillige SF’ere og partiforeninger i projekterne? Har du kendskab til udviklingspolitik? Så er jobbet som udviklingspolitisk rådgiver og projektkonsulent i SF måske noget for dig.

Jobbet

Stillingen består af to sammenhængende dele:

1) Som projektkonsulent får du ansvar for SF’s demokratiprojekter i udviklingslandene, som finansieres af DIPD. Aktuelt handler det største projekt om inddragelse af unge og kvinder i demokrati i Malawi. Hovedopgaverne er administration og monitorering, af projektets fremdrift, planlægning af besøgsrejser, involvering af SF’ere og lokalafdelinger i projektet, samarbejde med Venstre og DIPD om projektets udvikling og koordinering med andre donorer i bl.a. Malawi.

2) Som udviklingspolitisk rådgiver i SF skal du følge det internationale arbejde, og hvad der rører sig i globale organisationer som Verdensbanken, WTO, UNFCCC og FN – herunder SDG målene – og bistå folketingsgruppen med det udviklingspolitiske arbejde i Folketinget, politisk sparring og idéudvikling samt kommunikation.

Dig

Vi forventer relevant videregående uddannelse, politisk interesse og tæft. Du har erfaring med projektforvaltning og finansiel administration efter Danidas retningslinjer. Du har kendskab til, og erfaring med, politiske partier og gerne et netværk i SF. Du har viden og indsigt i udviklingspolitik. Netværk i internationale-/ udviklingsmiljøer vil være en fordel. Du kan forestå og facilitere læringsprocesser med forskellige målgrupper. Du er udadvendt og har stærke samarbejdsevner. Du kan tage styringen med et stort projekt og bevare overblikket i en kompliceret og dynamisk politisk virkelighed. Du har erfaring med at forankre, inddrage, engagere og lede frivillige. Engelsk på forhandlingsniveau er et krav, spansk er en fordel. Kendskab til SF's politik og organisation er en fordel, men ikke et krav. Det er selvstændighed, gåpåmod, lyst og energi til at påvirke den udviklingspolitiske dagsorden i SF’s retning til gengæld.

Os

SF har 25 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Som rådgiver vil du indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Som projektkoordinator får du stort selvstændigt ansvar, og dine nærmeste samarbejdspartnere vil være SF’s internationale netværk – foruden Venstre, DIPD og samarbejdspartierne i udviklingslandene.

Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

Se også detaljeret beskrivelse af opgaverne som projektkonsulent i dokumentet, der kan hentes her på siden. Stillingen opslås med forbehold for bevillingsmæssig dækning.

Ansøgning sendes til sf@sf.dk senest den 22/1 2018. Tiltrædelse 1/2 eller 1/3.
Spørgsmål kan rettes til sekretariatsleder Jens Andersen på tlf 3337 4487.

Økonomistuderende søges til SF’s Folketingsgruppe

Har du lyst til at arbejde på Christiansborg og bidrage til at udvikle SF’s politik? Kan du bruge din økonomiske faglighed til at underbygge aktuelle forslag og klæde vores politikere på med fakta? Så er jobbet i SF’s folketingsgruppe måske noget for dig.

Jobbet

Som økonomisk studentermedhjælper skal du bidrage til research, beregninger og varetage rådgivning inden for generel økonomisk politik og i forhold til konkrete politiske forslag, udspil og forhandlinger på alle politikområder. Du indgår i et team som bistår folketingsgruppen med det daglige parlamentariske arbejde, kommunikation, politisk sparring og idéudvikling. Der er tale om en nyoprettet stilling, og vores udgangspunkt er, at omfanget er 15 timer om ugen – med en vis fleksibilitet efter dine ønsker. Der kan evt. blive tale om fuldtidsansættelse efter afsluttet uddannelse.

Dig

Vi forventer, at du er på afsluttende del af din økonomiuddannelse (polit. el.), har godt styr på teorien, godt kendskab til datakilder som f.eks. Statistikbanken og er grundig og præcis. Det vil være en fordel, hvis du er politisk interesseret, stærk i kommunikation og kan tænke kreativt. Du trives med en omskiftelig hverdag og kan bevare overblikket i pressede situationer. 

Os

SF har 25 medarbejdere, som betjener folketingsgruppe, MEP og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede rådgivere. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Arbejdet med at fremme SF’s politik og mærkesager er præget af det dynamiske liv på Christiansborg og afspejler, at politik handler om at gøre en forskel. Her er tempoet højt og få dage ens. Du kommer helt tæt på det politiske maskinrum og får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver og rig mulighed for at bidrage med egne ideer. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldspillet og kaffemaskinen.

SF er et handlingsparti, og derfor sigter vi på, at der skal være kort fra holdning til handling. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter videndeling, tværfaglighed og fleksibilitet højt. Vi lægger vægt på engagement, kreativitet og en uformel omgangstone præget af humor, sparring, anerkendelse samt konstruktiv kritik. I SF har vi masser af dygtige ildsjæle på tværs af landet og er i tæt dialog med mange samarbejdspartnere. Sammen er vi stærkest – og derfor vægter vi dine evner til at samarbejde og opbygge relationer med samarbejdspartnere.   

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge den opslåede stilling.

Ansøgning sendes til sf@sf.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til SF’s økonom Nis Graulund 6162 4202 eller sekretariatsleder Jens Andersen 3337 4487.

Bliv opdateret på nye jobopslag i SF via Facebook


Univers
Mobil navigation