Brug af cookies og registrering af persondatapå sf.dk

 

 Oversigt:

 

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website

5. Annoncenetværk

6. Brug af personoplysninger

 

 

Brug af cookies på sf.dk
1. Ejeroplysninger

Socialistisk Folkeparti, Christiansborg DK

1240 København K 
Telefon: 33 37 44 44
Email: sf@sf.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

 4. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror, er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Sociale medier og plugins

SF.dk benytter tjenester fra Facebook, Youtube og Vimeo, Issue, MailChimp og Wistia for vise dig film, onlinemagasiner og nyhedsbreve, og for at gøre det nemt at interagere med Facebook. Disse tredjeparter kan også lægge cookies på din computer, når du besøger SF.dk.

Besøgsdata

På sf.dk bruger vi Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Google bruger oplysningerne til at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om aktiviteten på webstedet og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på webstedet og brugen af internettet. Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.
Google Analytics sætter to typer cookies: En persistent cookie der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt, keywords, etc. 
Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google ligger inde med.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

På sf.dk bruger vi cookies fra Facebook til at måle den trafik på websitet der kommer fra Facebook, og til at målrette relevante annoncer. Mere information her: https://www.facebook.com/about/privacy/

5. Annoncenetværk

I forbindelse med kampagneaktivitet benyttes der cookies, der hjælper vores annoncepartnere med at forbedre vores annoncering, så vi kan vise de kampagner, der er mest relevante for den enkelte bruger. Vi bruger Adform og Google (Doubleclick).

Alle de anvendte cookies er 3 parts cookies hvilket betyder at data i anonymiseret form deles på tværs af disse netværk.

Adform: Adform cookies bruges til at kunne måle effekten af digital annoncering. Herudover benytter vi Adform cookies til at målrette vores indkøb og budskaber i forbindelse digital annoncering.

Google: Vi benytter Google (Doubleclick) cookies til at målrette vores indkøb og budskaber i forbindelse digital annoncering.

Facebook: Vi benytter Facebook cookies til at målrette vores indkøb og budskaber i forbindelse digital annoncering på Facebook.

6. Brug af personoplysninger

SFs landskontor på Christiansborg er dataansvarlig for de oplysninger der indsamles, og kan se mine oplysninger. SF gemmer og bruger oplysninger om mig til bedre at målrette relevant kommunikation.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I forbindelse med indsamlingen af oplysningerne, indsamles samtykke til brug af og opbevaring. Oplysningerne bruges ydermere til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

SF bruger en række værktøjer til at kommunikere. SF har databehandleraftaler med alle leverandører, der overdrages data. Data bruges udelukkende af nævnte leverandører til at kommunikere på vegne af SF. Følgende liste af værktøjer benyttes til ovenstående kommunikation.

Personoplysninger afgives aldrig til anden tredjepart end ovennævnte, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. Vi indsamler ikke flere oplysninger end højest nødvendigt.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos SF, skal du rette henvendelse på sf@sf.dk eller telefon 33 37 44 44. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du kan til enhver tid rekvirere en oversigt over hvilke oplysninger SF har registreret, ved at skrive en mail til sf@ft.dk. Skulle tilsendte oplysninger ikke være korrekte, har jeg ret til at SF på min opfordring berigtiger oplysningerne. SF arbejde løbende på selv at sørge for, at mine data er retvisende.

Jeg kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke og få slettet de oplysninger SF har registreret. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke og samtidig er medlem bliver jeg samtidig meldt ud af partiet.

Jeg bliver ikke automatisk slettet ved udmeldelse. Ved udmeldelse gemmer vi data i 12 måneder.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Sidst opdateret: 3. juni 2015

 

Univers
Mobil navigation